Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Αναζητά τον παρτενέρ του Μπα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Αναζητά τον παρτενέρ του Μπα ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός ΑΕΚ: Η αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον προπονητή του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναζητά τον αντικαταστάτη του στο βασικό σχήμα για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ συνεχίζεται, με τον Πέδρο Μαρτίνς να σχεδιάζει το πως θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους “Κιτρινόμαυρους”. Ο Πορτογάλος τεχνικός μεσοβδόμαδα είδε τους παίκτες του να φεύγουν με το “τρίποντο” από την Κρήτη επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 χάρις το τέρμα του Μαντί Καμαρά λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου της συνάντησης.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης παρόλα αυτά επισκιάστηκαν από την κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρισε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος στόπερ ως εκ τούτου έχει τεθεί εκτός πλάνων του Πέδρο Μάρτινς, με τον έμπειρο προπονητή να στερείται στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ έναν κομβικό ποδοσφαιριστή της αμυντικής του γραμμής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αναγκασμένος να στραφεί στο πάγκο του προκειμένου να πλαισιώσει τον Μπα – ο Αφρικανός λογίζεται πλέον ως βασικός – με τη καλύτερη δυνατή λύση. Οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Σεμέδο είναι οι Αβραάμ, Μεριά και Σισέ, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες μιας και κρίνεται ανέτοιμος, αφού από το ξεκίνημα της σεζόν οι τραυματισμοί τον έχουν διατηρήσει ουσιαστικά εκτός δράσης.

Όσον αφορά τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μεριά, οι δύο ποδοσφαιριστές κρίνονται καθημερινά στις προπονήσεις από τον Πέδρο Μαρτίνς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως νικητής στη μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα του ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Έλληνας στόπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments