Αθλητισμός

Γιάννης Μανιάτης μεταγραφή: Ψάχνει ομάδα ο Έλληνας μέσος – “Σειρήνες” από Τουρκία

Γιάννης Μανιάτης μεταγραφή: Ψάχνει ομάδα ο Έλληνας μέσος – “Σειρήνες” από Τουρκία
Γιάννης Μανιάτης μεταγραφή: Ο Έλληνας μέσος έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει για ομάδα - Φήμες για ενδιαφέρον από Τουρκία.

Γιάννης Μανιάτης μεταγραφή: Ο Γιάννης Μανιάτης έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ίσως πολλοί να μην περίμεναν η καριέρα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή να έχει τέτοια εξέλιξη, αλλά τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα για τον Μανιάτη. Ποιος να περίμενε ότι από αρχηγός του Ολυμπιακού πριν από μερικά χρόνια, θα έψαχνε ομάδα Γενάρη μήνα ως ελεύθερος σήμερα. Ο σοβαρός τραυματισμός που είχε στον Ολυμπιακό τον άφησε πολύ πίσω και δε μπόρεσε ποτέ να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν.

Δεν τον ξεχνάνε στην Τουρκία

Παρόλα αυτά, ο Μανιάτης δε το έβαλε κάτω και βρήκε ομάδες που τον εμπιστεύτηκαν κρατώντας έτσι ζωντανή την καριέρα του έστω και σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει. Εδώ και δύο μήνες πάντως ψάχνει ομάδα από το εξωτερικό η από την Ελλάδα. Στην Τουρκία τον θυμούνται από το πέρασμα του από την Αλάνιασπορ. Συγκεκριμένα, επειδή η Φενέρμπαχτσε ψάχνει για δεξί μπακ, υπάρχουν άνθρωποι της διοίκησης που έχουν ρίξει το όνομα του στο τραπέζι, αν και ο Μανιάτης είναι γνωστό πως αισθάνεται καλύτερα όταν παίζει στο χώρο του κέντρου. Ίδωμεν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments