Αθλητισμός

Μίλαν: Στη λίστα των “ροσονέρι” ο Μάτι Κας της Νότιγχαμ

Μίλαν: Στη λίστα των “ροσονέρι” ο Μάτι Κας της Νότιγχαμ
Μίλαν: Ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Ιταλών βρίσκεται ο μπακ-χαφ των Άγγλων.

Μίλαν: Εντυπωσιασμένη είναι η Μίλαν από την εικόνα του Μάτι Κας στην Championship και θέλει να κάνει πρόταση στη Νότιγχαμ για την απόκτησή του. Οι “ροσονέρι” θέλουν να αποκτήσουν παίκτη για το δεξί άκρο μετά τον τραυματισμό του Καλάμπρια και ο Μάτι Κας φέρεται να τους ενδιαφέρει. Τη φετινή σεζόν, ο 22χρονος έχει παίξει σε 26 παιχνίδια, μετρώντας 2 γκολ και 4 ασίστ. Είναι στους βασικούς λόγους που η Νότιγχαμ κάνει εξαιρετική πορεία στην Championship.

Ενδιαφέρον έχει δείξει και η Έβερτον, με τον Κας να υπογράφει τον Νοέμβριο τριετές συμβόλαιο με τη Φόρεστ.

Στα αγωνιστικά, με πρωταγωνιστή τον Ρέμπιτς  η Μίλαν πέρασε με 1-0 απο την έδρα της Μπρέσια. Ο Κροάτης, μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο δραματικό 3-2 επί της Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική, βρήκε ξανά δίχτυα και οδήγησε τους “ροσονέρι” σε τρίτη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στην φετινή Serie A. Πλέον, η Μίλαν βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, έστω και με ματς περισσότερο.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, όταν ο Ιμπραΐμοβιτς μόνος του προ του Γιόρονεν μετά από σέντρα του Τεό Ερναντές, «κατάφερε» να αστοχήσει. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο πολύ καλές ευκαιρίες των Τορεγκρόσα και Αγιέ, οι οποίοι κάλυψαν αρκετά ικανοποιητικά το κενό του (τιμωρημένου) Μάριο Μπαλοτέλι.

Η Μπρέσια, η οποία «καίγεται» για βαθμούς για να «ξεκολλήσει» από την ζώνη του υποβιβασμού, ανέβασε στροφές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, χάνοντας ευκαιρίες με Μπιζόλι και Τορεγκρόσα, με τον δεύτερο να βλέπει γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ (56′). Κόντρα στην ροή του αγώνα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ρέμπιτς, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 58′, ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (71′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments