Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη Australian Open 2020: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε

Μαρία Σάκκαρη Australian Open 2020: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε
Μαρία Σάκκαρη Australian Open 2020: Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε τη δική της "μάχη" για πάνω από δύο ώρες απέναντι στην περσινή φιναλίστ της Μελβούρνης, Πέτρα Κβίτοβα, αλλά στο τέλος λύγισε και δεν κατάφερε να πάρει μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Μαρία Σάκκαρη Australian Open 2020: Μια “ανάσα” από το όνειρο έφτασε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε και με το παραπάνω απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα αλλά δεν τα κατάφερε. Η Τσέχα κέρδισε με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-2) και πήρε αυτή την πρόκριση για τους “16” του Australian Open. Έτσι, η Σάκκαρη έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που προκρίνεται σε προημιτελική φάση ενός Grand Slam.

Η πορεία της ολοκληρώθηκε στον τέταρτο γύρο, ωστόσο έχει ακόμη ελπίδες να συμπεριληφθεί στο Top-20.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ δυνατά, με ένταση και αυτοπεποίθηση απέναντι στην Τσέχα, την οποία βρήκε μπροστά της για τέταρτη φορά, έχοντας πλέον από δύο νίκες στις μεταξύ τους συναντήσεις. Είχε αυτοπεποίθηση, ενώ είχε και πολύ καλό ξεκίνημα παίρνοντας το πρώτο σετ, παρά τα break της Κβίτοβα, έχοντας συνεχώς την απάντηση και τον τελευταίο λόγο για το 7-4. Στο δεύτερο σετ ξεκίνησε επίσης καλά, έκανε break back στην Τσέχα για να προηγηθεί μάλιστα με 2-1.

Η εξέλιξη, όμως, δεν ήταν η επιθυμητή και σίγουρα όχι αυτή που προϊδέασε το ξεκίνημά της.

Η Κβίτοβα υπερασπίστηκε το σερβίς της και ισοφάρισε σε 2-2, με τις δύο τενίστριες να έχουν από ένα break στη συνέχεια για να έρθει το 3-3. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, η Τσέχα τενίστρια απαντούσε διαρκώς στα σερβίς της Σάκκαρη και με δύο break πήρε το σετ με με 6-3. Η ισοφάριση στα σετ πέρασε την αυτοπεποίθηση στην πλευρά της Τσέχας. Προηγήθηκε 3-0 στο τρίτο σετ, έθεσε βάσεις νίκης και πρόκρισης, που εν τέλει ήρθαν με νέο break στο 8ο game με 6-2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments