Αθλητισμός

Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός: Χτυπάει την πόρτα της Εθνικής ομάδας

Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός: Χτυπάει την πόρτα της Εθνικής ομάδας
Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός: Οι φετινές εμφανίσεις του νεαρού στόπερ δεν αποκλείεται να τον φέρνουν στην Εθνική ομάδα.

Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός: Πριν από μερικά χρόνια οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για έναν ποδοσφαιριστή που υπήρχε στις ακαδημίες τους. Αυτός ήταν ο Αχιλλέας Πούγγουρας που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Κ19. Αυτό ανάγκασε τους “ασπρόμαυρους” να του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ έγινε στις 21 Φεβρουαρίου του 2015 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια.

Η ομάδα κόντρα στην οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του ήταν και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο νεαρός στόπερ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Βέροια για ένα χρόνο. Το καλοκαίρι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα πήρε κάποιες ευκαιρίες από τον τότε προπονητή του, Βλάνταν Ίβιτς. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Παναθηναϊκός και η εκτόξευση

Ακολούθησε ένας δανεισμός Άρκα Γκντίνια και στη συνέχεια έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον υπολόγιζε. Ο Παναθηναϊκός που είχε περιορισμό μεταγραφών δεν έχασε την ευκαιρία και τον έκανε δικό του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να κερδίσει τον Γιώργο Δώνη που τον εμπιστεύεται για το κέντρο της άμυνας.

Τη φετινή σεζόν ο Πούγγουρας έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα. Δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά και ένας από τους καλύτερους στόπερ στο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν ότι δεν θα αργήσει η ώρα που ο έμπειρος αμυντικός θα βρεθεί στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού για την Εθνική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments