Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Μέλος του Hall Of Fame μετά θάνατον

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Μέλος του Hall Of Fame μετά θάνατον
Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Ο Αμερικανός σούπερ σταρ ήταν υποψήφιος για το Hall Of Fame όμως η είδηση του τραγικού θανάτου του, έφερε τη επιτροπή στην απόφαση να τον ανακηρύξει την είσοδό του από τώρα.

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Η είδηση του τραγικού θανάτου του Αμερικανού πρώην NBAer έχει συγκλονίσει τον παγκόσμιο αθλητισμό και όχι μόνο. Ο Κόμπι Μπράιαντ κατάφερε με την πορεία του στο NBA να γράψει με “χρυσά γράμματα” το όνομά του στον αθλητισμό γενικότερα κερδίζοντας τον σεβασμό των θαυμαστών του ακόμη και των αντιπάλων του.

Γράφοντας τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στον μαγικό κόσμο του NBA, ο Κόμπι κατέφερε να συγκριθεί με τους κορυφαίους των κορυφαίων με πρώτο και καλύτερο τον Μάικλ Τζόρνταν. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του, τα πρωταθλήματα με τη φανέλα των Λέικερς και οι χιλιάδες πόντοι καθ’ όλη τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του θα είναι μερικά από τα παράσημα που θα τον συντροφεύουν στο ταξίδι που η μοίρα θέλησε να κάνει αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο σεβασμός στο πρόσωπό του ήταν απεριόριστος. Μετά θάνατον ένας λόγος παραπάνω το ίδιο το NBA να τοποθετεί ακόμη ψηλότερα τον Αμερικανό σούπερ σταρ. Η επιτροπή του Hall Of Fame μάλιστα μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του ανακοίνωσε πως ο Κόμπι Μπράιαντ αυτομάτως εισέρχεται στη λίστα με τους καλύτερους των καλύτερων.

Ο Κόμπε Μπράιαντ ήταν υποψήφιος μαζί με αρκετούς άλλους σταρ του ΝΒΑ όπως ο Τιμ Ντάνκαν, ο Κρις Μπος, ο Κέβιν Γκαρνέτ. Η μοίρα ωστόσο του έπαιξε άσχημο παιχνίδι χάνοντας μια από τις βραδιές που θα ήθελε όσο τίποτε να δώσει το παρών!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments