Αθλητισμός

Παναθηναϊκός πέναλτι: Δεν χάνει την εμπιστοσύνη του στο Χατζηγιοβάνη ο Δώνης

Παναθηναϊκός πέναλτι: Δεν χάνει την εμπιστοσύνη του στο Χατζηγιοβάνη ο Δώνης
Παναθηναϊκός πέναλτι: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε μια... εξεζητημένη εκτέλεση στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΛ.

Παναθηναϊκός πέναλτι: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ο παίκτης που έχει αναλάβει τις εκτελέσεις πέναλτι στον Παναθηναϊκό, με απόφαση του προπονητή του, Γιώργου Δώνη. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον όταν λείπει ο Μακέντα, ο οποίος συνήθως αναλάμβάνει τις εκτελέσεις όταν βρίσκεται στο γήπεδο. Ο μικρός είναι σε μεγάλο βαθμό ο εκφραστής της νέας γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και η έντονη προσωπικότητα του τον έχει κάνει να παίρνει πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε το Σάββατο την εκτέλεση στο πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και ευστόχησε για να γράψει το 0-1. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι και ο Χατζηγιοβάνης στήθηκε και πάλι πίσω από την άσπρη βούλα, μόνο που αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει μια εκτέλεση “αλα Πανένκα”. Ο τερματοφύλακας τον κατάλαβε και έμεινε στο κέντρο της εστίας, πιάνοντας το πέναλτι.

Πιο “άστοχη” η επιλογή από το πέναλτι

Είναι αλήθεια ότι αυτή η επιλογή του Χατζηγιοβάνη ξένισε πολλούς και σκόρπισε προβληματισμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού σχετικά με τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Στο σημείο εκείνο του αγώνα θα μπορούσε να έχει γίνει το 0-2 και ο Παναθηναϊκός να έχει κλειδώσει τη νίκη. Μπορεί εν τέλει ο Παναθηναϊκός να κέρδισε, αλλά θα μπορούσε η εξέλιξη να είναι διαφορετική.

Ο Γιώργος Δώνης πάντως δεν χάνει την εμπιστοσύνη του στον Τάσο Χατζηγιοβάνη για τις εκτελέσεις πέναλτι αν και σίγουρα θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή για τη δεύτερη εκτέλεση του Σαββάτου. Ο Χατζηγιοβάνης είναι σημαντικός για τον Παναθηναϊκό και το τελευταίο που θέλει ο Γιώργος Δώνης είναι να του ρίξει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Ούτως ή άλλως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να κοιμάται ήσυχος, αφού στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές πολύ ικανοί στις εκτελέσεις πέναλτι όπως ο Μακέντα, ο Μπουζούκης και ο Ζαχίντ. Μάλιστα ο τελευταίος αναλάμβανε τις εκτελέσεις πέναλτι και στον ΑΠΟΕΛ όταν ήταν προπονητής εκεί ο Γιώργος Δώνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments