Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες μαζί με την κόρη του Τζιάνα

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες μαζί με την κόρη του Τζιάνα
Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Η 13χρονη Τζιάνα ήταν μεταξύ των επιβαινόντων του μοιραίου ελικοπτέρου.

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Η Τζιάνα είχε πάρει τα γονίδια του πατέρα της Κόμπι και αγαπούσε πολύ το μπάσκετ, ενώ προπονούνταν συνεχώς. Μάλιστα το μοιραίο ελικόπτερο με το οποίο σκοτώθηκε μαζί με τον Κόμπι θα τους μετέφερε στην ακαδημία του Μπλακ Μάμπα για αγώνα μπάσκετ.  Το πρωί του Σαββάτου ο Κόμπι Μπράιαντ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Mamba Sports Academy προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της κόρης του Τζιάνα που χάθηκε μαζί του στο μοιραίο δυστύχημα.

Στην ακαδημία, που είχε δημιουργήσει ο Κόμπι Μπράιαντ το 2016, η Τζιάνα έδωσε τον τελευταίο της αγώνα. Μάλιστα το TMZ.com δημοσίευσε φωτογραφίες από το περασμένο Σάββατο, όπου ο Κόμπι δίνει συμβουλές και προπονεί την κόρη του Τζιάνα. Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα το πάθος και των δυο για το μπάσκετ.

Η αγάπη τους αυτή σταμάτησε την Κυριακή όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλα εφτά άτομα συνετρίβη, λόγω της πυκνής ομίχλης, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έβλεπε την Τζιάνα, που ονειρευόταν να παίξει στο WNBA, ως συνεχίστρια της κληρονομιάς του, κάτι που είχε επιβεβαιώσει σε μία εμφάνισή του στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» το 2018.

«Το καλύτερο είναι όταν βγαίνουμε έξω και με πλησιάζουν φαν, ενώ στέκεται δίπλα μου. Αρχίζουν να μου λένε “πρέπει να κάνεις γιο”, “πρέπει εσύ και η B. να κάνετε ένα αγόρι για να συνεχίσει την παράδοση, να αναλάβει την κληρονομιά σου”. Και τότε εκείνη απαντά “Ωπα, αφήστε το πάνω μου, δεν χρειάζεται αγόρι, το ‘χω”. Κι εγώ της λέω “ναι, έχεις δίκιο, όντως το ‘χεις”», εμφανίζεται να λέει γεμάτος περηφάνια ο Μπράιαντ στην επίμαχη συνέντευξη, λόγια που σήμερα προκαλούν ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Στην ίδια συνέντευξη ο Μπράιαντ μίλησε για την εμπειρία του ως προπονητής της ομάδας της κόρης του και για την επιθυμία του να δείξει σε αυτά τα παιδιά «τι χρειάζεται» για να επιτευχθεί η υπεροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments