Αθλητισμός

Άρσεναλ: Πλήγμα με Μουστάφι – Φόβοι για σοβαρή ζημιά [vid]

Άρσεναλ: Πλήγμα με Μουστάφι – Φόβοι για σοβαρή ζημιά [vid]
Άρσεναλ: Ο Σκόντραν Μουστάφι τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Μπόρνμουθ για το FA Cup.

Η Άρσεναλ προκρίθηκε στη φάση των «16» του FA Cup, καθώς επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ στο «Βιτάλιτι». Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν είχε διάθεση για «περιπέτειες» και φρόντισε να τελειώσει με την πρόκριση από νωρίς και συγκεκριμένα από το πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας με τους Σακά στο 5ο και Νκετιά στο 26ο λεπτό.

Ηνίκη-πρόκριση των «κανονιέρηδων» ήταν πύρρειος καθώς ο Σκόντραν Μουστάφι τραυματίστηκε στον αστράγαλό του. Ο Γερμανός στόπερ αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις σήμερα Τρίτη (28/1), για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Την σοβαρότητα του τραυματισμού του Γερμανού αμυντικού εκτίμησε ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί, αλλά, όταν ένας κεντρικός αμυντικός πρέπει να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, πάνω σε φορείο, ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά κανονικά δεν είναι καλά νέα» τόνισε ο Ισπανός προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League. Ο 27χρονος Μουστάφι προσγειώθηκε άτσαλα στον δεξιό αστράγαλό του μετά από μία σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Η κατάσταση στα στόπερ για την Άρσεναλ είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική, καθώς εκτός από τον Μουστάφι, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κολάσινατς, Τσέιμπερς και Τίρνεϊ. Αυτό σημαίνει πως οι Λονδρέζοι είναι πιθανό να βγουν στην αγορά για απόκτηση ενός στόπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments