Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Άρεσε στους σκάουτερ η εμφάνιση του στο ντέρμπι

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Άρεσε στους σκάουτερ η εμφάνιση του στο ντέρμπι
Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σκάουτερ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας. Ειδικότερα από την πλευρά της Ένωσης η η επιθετικές ενέργειες ήταν περιορισμένες. Ωστόσο οι γηπεδούχοι τα πήγαν πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι. Όπως δείχνει στο σύντομο διάστημα που είναι στην Ελλάδα ο Καρέρα είναι του Ιταλικού δόγματος “αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε να μη χάσεις”.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για την ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Μπάρκας. Ο διεθνής γκολκίπερ είναι μέσα σε αυτούς που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στη φετινή μέτρια σεζόν της ομάδας του. Τον τελευταίο καιρό το όνομα του ακούγεται όλο και περισσότερο για μεταγραφή. Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι θέλει να παίξει κάποια στιγμή στο εξωτερικό.

Θετικές εντυπώσεις στο ντέρμπι

Στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρέθηκαν αρκετοί σκάουτερ στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν στην Αθήνα για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο Έλληνας γκολκίπερ τα πήγε καλά και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το μηδέν παθητικό που κράτησε η ομάδα του.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιο ο Μπάρκας είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή, αλλά έδειξε προτίμηση για το καλοκαίρι. Άλλωστε δεν είναι πολλές οι ομάδες που κινούνται για τερματοφύλακα στα μέσα της σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπάρκας αρέσει και όλα είναι ανοιχτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments