Αθλητισμός

Ρόμπερτ Μακ ΑΕΚ: Απομακρύνεται η περίπτωση του Σλοβάκου

Ρόμπερτ Μακ ΑΕΚ: Απομακρύνεται η περίπτωση του Σλοβάκου
Ρόμπερτ Μακ ΑΕΚ: Η "Ενωση" τα τελευταία 24ωρα έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι πιθανότητες να δούμε τον Σλοβάκο ξανά στην Ελλάδα δεν είναι με το μέρος της.

Ρόμπερτ Μακ ΑΕΚ: Η μεταγραφική πολιτική της Ένωσης δείχνει να παραμένει σταθερή τα τελευταία χρόνια. Ο τεχνικός διευθυντής των “Κιτρινόμαυρων”, Ίλια Ίβιτς αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να μπουν άμεσα στα σχέδια του τεχνικού του συλλόγου, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας του τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση, ωστόσο με τον χρόνο να περιορίζεται αισθητά οι πιθανότητες “φρέσκου” υλικού μοιάζουν να είναι ελάχιστες.

Μια από τις περιπτώσεις που όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ενδιαφέρει την ΑΕΚ είναι αυτή του άλλοτε επιθετικού του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ αγωνίζεται στη Ζενίτ με τους Ρώσους να τον αμείβουν με 1.2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Η ΑΕΚ μέσω Ίλια Ίβιτς θέλησε να προβεί σε διερευνητικές επαφές εξετάζοντας τη περίπτωση του 28χρονου επιθετικού, ωστόσο το οικονομικό σκέλος της απαγορεύει να προχωρήσει.

Σύμφωνα με τη πλευρά του παίκτη, ο Μακ αξιώνει συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 800.000 ευρώ, νούμερο που οι “Κιτρινόμαυροι” επ’ ουδενί σκοπεύουν να καταβάλλουν. Η “Ένωση” θα ήθελε τον ταλαντούχο εξτρέμ ωστόσο η πρόταση της δεν υπερβαίνει τα 400.000, δηλαδή το μισό από αυτά που ζητά ο Μακ. Με αυτά τα δεδομένα η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε, με την ΑΕΚ και τον Ίλια Ίβιτς να στρέφονται αλλού. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει μπροστά του λίγα ακόμη 24ωρα προκειμένου να φέρει στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα τις απαραίτητες τονωτικές ενέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments