Αθλητισμός

Ρόμπερτ Μποζένικ ΠΑΟΚ: Κατέληξε τελικά στην Φέγενορντ

Ρόμπερτ Μποζένικ ΠΑΟΚ: Κατέληξε τελικά στην Φέγενορντ
Ρόμπερτ Μποζένικ ΠΑΟΚ: Ο έμπειρος επιθετικός που ήταν στη λίστα των πρωταθλητών πήρε τελικά μεταγραφή στην Φέγενορντ.

Ρόμπερτ Μποζένικ ΠΑΟΚ: Ο “δικέφαλος του Βορά” διεκδικεί για άλλη μια σεζόν το πρωτάθλημα. Παρά τις δυσκολίες που ήρθαν το καλοκαίρι με την αλλαγή προπονητή οι πρωταθλητές προσπαθούν να μείνουν στην κορυφή. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό ρόστερ. Ωστόσο κανένας προπονητής δεν μπορεί να πει όχι σε ποιοτική ενίσχυση. Το ίδιο ισχύει και για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο έμπειρος κόουτς θα ήθελε την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περιθώρια στενεύουν καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει τελικά να βάλει άλλη μια ποιοτική λύση στη γραμμή κρούσης.

Χάθηκε ο Μποζένικ

Ένας από τους παίκτες που ήταν στη λίστα του ΠΑΟΚ ήταν ο Ρόμπερτ  Μποζένικ. Ωστόσο αυτός ο στόχος χάθηκε καθώς ο παίκτης κατέληξε στην Ολλανδική Φέγενορντ. “Στις 9 Δεκεμβρίου η αποκάλυψη του Metrosport.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρόμπερτ Μποζένικ είχε κάνει αίσθηση. Μάλιστα συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα στον αγώνα με την Ξάνθη. Οπως σας είχε πληροφορήσει το Metrosport.gr, ο Σλοβάκος στράικερ βρισκόταν ψηλά στις λίστες του ΠΑΟΚ και κρινόταν ως αξιόλογη περίπτωση επένδυσης με εξαιρετικά δείγμα γραφής.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν πρόλαβε να κινηθεί για την απόκτησή του καθώς την Δευτέρα (27/1) ανακοινώθηκε η παραχώρησή του από την Ζίλινα στην Φέγενορντ έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θεωρούσε αλμυρή την τιμή αγοράς που ζητούσε η σλοβακική ομάδα και περίμενε να ρίξει τις απαιτήσεις της. Αυτό δεν έγινε και ο 1.88μ ύψους Σλοβάκος κατέληξε στην ομάδα του Ρότερνταμ. Αλλη μία περίπτωση μετά από αυτή του Κλιμάλα που ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει παρακολουθήσει τον παίκτη αρκετές φορές αλλά τελικά να τον «χάνει» χωρίς να κάνει κίνηση.

Ο Μπόζενικ την φετινή χρονιά πέτυχε 3 γκολ και έδωσε 4 ασίστ σε 17 ματς με την φανέλα της Ζίλινα ενώ συνολικά είχε 19 γκολ και 6 ασίστ σε 58 συμμετοχές με την ομάδα με την οποία ανδρώθηκε και αποχώρησε τελικά μετά από 12 χρόνια παρουσίας του εκεί”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments