Ελλάδα

Λευτέρης Αυγενάκης: Θύμα χάκερ ο υφυπουργός αθλητισμού

Λευτέρης Αυγενάκης: Θύμα χάκερ ο υφυπουργός αθλητισμού
Λευτέρης Αυγενάκης: Θύμα χάκερ έπεσε ο υφυπουργός αθλητισμού με τους άγνωστους να βάζουν στο στόχαστρο την επίσημη ιστοσελίδα του.

Λευτέρης Αυγενάκης: Το κλίμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τεταμένο. Φυσικά ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι ο υφυπουργός αθλητισμού. Την ώρα που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ο Λευτέρης Αυγενάκης έγινε στόχος χάκερ. Συγκεκριμένα, άγνωστοι χάκαραν την επίσημη σελίδα του.

Αρχικά η σελίδα δούλευε κανονικά, αλλά όταν κάποιος έμπαινε μέσα αντίκριζε μόνο σήματα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια η σελίδα έπεσε εντελώς με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα να μπεις. Η λογική λέει ότι τις επόμενες ώρες η σελίδα του υφυπουργού θα επανέλθει στο κανονικό της.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Λευτέρης Αυγενάκης: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1972 στη Μεσαρά του νομού Ηρακλείου. Σπούδασε μηχανικός τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθήνας, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εργάστηκε ως εργοδηγός και μελετητής σε δημόσια έργα και ως τραπεζικό στέλεχος στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα. Έχει ιδρύσει την εταιρία “Επιχειρείν Ε.Ε. – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Τεχνικών Μελετών” με έδρα το Ηράκλειο.

Υπήρξε μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, αναπληρωτής υπεύθυνος της ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ. Τ.Ε.Ι. και μέλος Κ.Σ. της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΣΕΕ) για δυο περιόδους. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής, μέλος του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Ένωσης Αθηνών, Πρόεδρος του Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Νεολαίας. Το 2007 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Πολιτικά Θέματα (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα) ενώ το 2010 προχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση βιβλίου (e-book) με τίτλο Δημόσια Διοίκηση Ώρα Μηδέν. Και ο Θεός φοβάται το Ελληνικό Κράτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments