Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Το μαύρο κουτί και το συμβόλαιο με τη γυναίκα του

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Το μαύρο κουτί και το συμβόλαιο με τη γυναίκα του
Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Συμφωνία να μην πετάξουν ποτέ μαζί στο ίδιο ελικόπτερο είχαν κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ και η σύζυγός του Βανέσα. Δεν ήταν εξοπλισμένο με μαύρο κουτί.

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Κόμπι Μπράιαντ και η σύζυγός του Βανέσα είχαν συμφωνήσει για λόγους ασφαλείας να μην πετάνε μαζί με ελικόπτερο. Όπως αναφέρει πηγή στο αμερικάνικο “people” το ζευγάρι είχε κάνει αυτή τη συμφωνία μετά το γάμο του το 2001. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπράιαντ «πετούσε» μόνο με τον πιλότο Ara Zobayan, ο οποίος σκοτώθηκε και αυτός στη μοιραία πτήση, μαζί με τον Κόμπι, την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους έξι ανθρώπους.

Ο βετεράνος παίκτης του μπάσκετ είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως ξεκίνησε να μετακινείται με ελικόπτερο από τότε που έπαιζε στο Λος Άντζελες προκειμένου να κερδίζει χρόνο και να περνάει περισσότερες ώρες με τα παιδιά και την οικογένειά του από το να είναι εγκλωβισμένος στην κίνηση. Κόμπι και Βανέσα γνωρίστηκαν το 1999 σε ένα πλατό και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Όταν γνώρισε τον 21χρονο τότε μπασκετμπολίστα εκείνη ήταν μόλις 17. Η πρόταση γάμου ήρθε από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, μόλις έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπέγραψαν ποτέ προγαμιαίο συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ της “Daily Mail” αναφέρει πως η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών αποκάλυψε πως το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ δεν ήταν εξοπλισμένο με μαύρο κουτί και δεν ήταν υποχρεωμένο να έχει, καθώς επρόκειτο για ελικόπτερο-ταξί.

Αποτέλεσμα, τα σωστικά συνεργεία, αλλά και η Αστυνομία του Λος Άντζελες να αναζητούν ένα iPad, το οποίο κατάγραφε το δρομολόγιο και αναμένεται να δώσει πληροφορίες για τα αίτια του δυστυχήματος. Το NTSB ζητά επίσης από το κοινό φωτογραφίες για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή το πρωί της Κυριακής για τον καθορισμό των πτητικών συνθηκών. Μάλιστα, η Αστυνομία έχει τοποθετήσει έφιππους γύρω από το σημείο της συντριβής υπό το φόβο πλιάτσικου. Σύμφωνα με το CNN, στην τελευταία του επικοινωνία με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών, ο πιλότος του ελικοπτέρου ενημέρωσε πως θα ανέβαινε σε μεγαλύτερο υψόμετρο, λόγω της ομίχλης. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για τις κινήσεις του πιλότου πριν από τη συντριβή δείχνουν ότι ανέβηκε 2.300 πόδια και στη συνέχεια μπήκε σε αριστερόστροφη καθοδική πορεία. Το Sikorsky S-76B συνετρίβη σε λόφο στην πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, με αρμόδιους φορείς να τονίζουν ότι οι καιρικές συνθήκες εκείνη την ώρα ήταν αρκετά δύσκολες.

Συγκλονίζει το “αντίο” του Λεμπρόν Τζέιμς.

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε  ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς τον θρύλο του ΝΒΑ. Ο Τζέιμς πριν λίγες ημέρες παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ κατόρθωσε να τον ξεπεράσει σε πόντους, κερδίζοντας από τον δεύτερο ένα ζεστό χαμόγελο και μια χειραψία. Οι δυο τους διατηρούσαν εξαιρετική σχέση ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Λεμπρόν μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Ο Λεμπρόν Τζέιμς συντετριμμένος δύο ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του 41χρονου αστέρα θέλησε να τον αποχαιρετήσει και γραπτώς με τις λέξεις να δείχνουν περίτρανα την συναισθηματική του φόρτιση. Η ανάρτησή του Λεμπρόν Τζέιμς:«Δεν ήμουν έτοιμος. Φίλε κάθομαι εδώ και προσπαθώ να γράψω κάτι σε αυτή την ανάρτηση, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ, αρχίζω να κλαίω αφού σκέφτομαι εσένα, την Gigi και τη φιλία, δέσιμο, αδερφική σχέση που είχαμε. Άκουσα τη φωνή στο την Κυριακή το πρωί πριν φύγω από τη Φιλαδέλφεια για το LA. Δεν πίστευα πως θα ήταν η τελευταία μας συνομιλία. Τι στο καλό! Ράγισε η καρδιά μου, είμαι συντετριμμένος αδερφέ μου. Σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι στη Βανέσα και τα παιδιά. Σου υπόσχομαι πως θα συνεχίσω την κληρονομιά σου. Σημαίνεις τόσο πολλά για εμάς, για τους Λέικερς. Είναι ευθύνη μου να το πάρω πάνω μου. Σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη από τον ουρανό και παρακολούθησε με. Είναι τόσα πολλά που θέλω να πω, αλλά δεν μπορώ τώρα. Δεν μπορώ να το συλλάβω. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά αδερφέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments