Video

Australian Open Φέντερερ: “Έσβησε” επτά match point και πέρασε στα ημιτελικά

Australian Open Φέντερερ: “Έσβησε” επτά match point και πέρασε στα ημιτελικά
Australian Open Φέντερερ: Ο Ελβετός είδε τον αποκλεισμό να περνά από μπροστά του, ωστόσο κατάφερε να βγει αλώβητος από τα "βέλη" του Σάντγκρεν και να περάσει με επιτυχία στα ημιτελικά.

Australian Open Φέντερερ:Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά match points του Τένις Σάντγκρεν χρειάστηκε να «σβήσει» ο Ρότζερ Φέντερερ για να πάρει τη νίκη στο «θρίλερ» με τον 28χρονο Αμερικανικό (Νο 100 στο ranking) και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Australian Open, όπου θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο θρυλικός Ελβετός πήρε το πρώτο σετ (6-3), αλλά η συνέχεια άνηκε στον αντίπαλό του. Ο Σάντγκρεν κέρδισε τα επόμενα δύο (6-2, 6-2) και στο τέταρτο σετ έμελλε να φτάσει μία ανάσα από τον απόλυτο θρίαμβο. Για την ακρίβεια άγγιξε τη νίκη εφτά φορές. Εφτά φορές έφτασε σε match point. Χρειαζόταν απλά να πάρει έναν πόντο για να τελειώσει το ματς.

Σαν τον Φέντερερ όμως… κανείς!

Κάθε φορά είχε απάντηση. Με την πλάτη στον τοίχο, υπό πίεση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν έτοιμος να γράψει ιστορία, ο 38χρονος Φέντερερ έδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του τένις, αν όχι ο κορυφαίος. Ο Φέντερερ πήρε το τέταρτο σετ, κατέκτησε εύκολα και το πέμπτο και έκλεισε θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δείτε όλη την προσπάθεια του Ελβετού τενίστα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments