Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Επίσημα “Ερυθρόλευκος” ο Αιγύπτιος

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Επίσημα “Ερυθρόλευκος” ο Αιγύπτιος
Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών με κάθε επισημότητα είναι εδώ και λίγη ώρα ο 26χρονος επιθετικός.

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Ποδοσφαιριστής των “Ερυθρόλευκων” με κάθε επισημότητα είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός. Ο 26χρονος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία των Πειραιωτών στο Πασαλιμάνι όπου και συμφώνησε με τους όρους της νέας συμφωνίας. Εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ανοίγοντας το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό, το οποίο έρχεται έξι μήνες μετά την αποχώρηση του και τον τερματισμό του δανεισμού του από τη Μπράγκα.

Η επιστροφή του Αιγύπτιου επιθετικού σηματοδοτεί μοιραία την έξοδο του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τον Ισπανό επιθετικό όπως όλα δείχνουν να αποχωρεί από τον Πειραιά. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον 29χρονο επιθετικό να επιστρέφει στην Ισπανία υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λεγκανιές. Όσον αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς, τονίζεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναθεώρησε πριν λίγα 24ωρα την άποψη του για τον Αχμέντ Χασάν. Αρχικά ο Πορτογάλος είχε δείξει αρνητική διάθεση στο να ενταχθεί στην ομάδα, ωστόσο το κλίμα αντιστράφηκε με τον Αιγύπτιο να έρχεται στο Λιμάνι και να ενισχύει την επιθετική γραμμή των “Ερυθρόλευκων”.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός (26 ετών) θα φορέσει για δεύτερη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την περσινή του παρουσία στην ομάδα μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ανυπομονώ να σας δω στο Καραϊσκάκη και να νιώσω τη στήριξή σας! Θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments