Αθλητισμός

Γιάννης Μασούρας: Φόβοι ότι δε θα είναι η μοναδική αποχώρηση από τον Πανιώνιο

Γιάννης Μασούρας: Φόβοι ότι δε θα είναι η μοναδική αποχώρηση από τον Πανιώνιο
Γιάννης Μασούρας: Η αποχώρηση του Έλληνα άσου από τον Πανιώνιο ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως.

Γιάννης Μασούρας: Ο Πανιώνιος έχει πολλά αγωνιστικά και διοικητικά θέματα τη φετινή χρονιά και αυτό φαίνεται από τη θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και από διάφορα πράγματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στις τάξεις της ομάδας. Ένα από αυτά είναι η φυγή του Γιάννη Μασούρα. Ο 23χρονος δεξιός μπακ είχε ζητήσει εδώ και δύο μήνες να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους» και επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Ο Πανιώνιος διέκοψε τον δανεισμό του αφού πλέον φαινόταν καθαρά πως και ο παίκτης δεν επιθυμούσε να παραμείνει και άλλο στην ομάδα, με τον Μασούρα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, αλλά όχι για να μείνει, αφού αμέσως θα παραχωρηθεί δανεικός στην άλλοτε ομάδα του την ΑΕΛ, κάτι που ήταν και η επιθυμία του.

Ίσως δεν είναι ο τελευταίος

Η αποχώρηση του Μασούρα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στον Πανιώνιο, αλλά κυρίως θεωρήθηκε ως προαναγγελία υποβιβασμού. Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι εκφράζονται ανησυχίες ότι ίσως ο Μασούρας δεν είναι ο μόνος που θέλησε να εγκαταλείψει το “καράβι”, αλλά ότι υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι θα “αδειάσουν” κατά κάποιον τρόπο τον Πανιώνιο και τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments