Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Γίνεται «λύκος» ο Πορτογάλος εξτρέμ

Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Γίνεται «λύκος» ο Πορτογάλος εξτρέμ
Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Ο Πορτογάλος Άσος αναμένεται μέσα στην ημέρα στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Εντός της ημέρες θα ολοκληρωθεί όπως όλα δείχνουν η πιο ακριβή πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να ταξιδεύει στην Αγγλία για κλείσει το deal του Ολυμπιακού με τη Γουλβς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έπειτα από αρκετές μέρες επαφών και μετά από αρκετά εμπόδια» που ξεπεράστηκαν θα μετακομίσει στα Γουέστ Μίντλαντς για λογαριασμό των “Λύκων” με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του πάνω από 27 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα με την ολοκλήρωση του deal, o Ντανιέλ Ποντένσε θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, ενώ θα εισπράττει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Μέσα στην ημέρα λοιπόν ο Πορτογάλος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τους Λύκους που μεγαλώνουν την πορτογαλική παροικία τους.

Πλέον ο Ολυμπιακός σαρώνει την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά προκειμένου να βρει τον διάδοχο του Πορτογάλου εξτρέμ. Μία περίπτωση που εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι, η οποία αρέσει πολύ στον Πέδρο Μάρτινς, είναι αυτή του Ντάβιντσον της Γκιμαράρες. Η πορτογαλική ομάδα αξιώνει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Επίσης, έχει ακουστεί και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα, ο οποίος μοιάζει μία εφικτή οικονομικά περίπτωση. Στο κάδρο παραμένει και ο Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ, που ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία ζητάει 3 εκατομμύρια ευρώ. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε κουβέντα και για τον Καρβάλιο της Νότιγχαμ, αλλά δεν είναι ακραίος και αυτό είναι ένα πρόβλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments