Διεθνή

Σοκαριστική αποκάλυψη: Δείτε τι έκανε ο Κόμπι Μπράιαντ το πρωί πριν μπει στο ελικόπτερο

Σοκαριστική αποκάλυψη: Δείτε τι έκανε ο Κόμπι Μπράιαντ το πρωί πριν μπει στο ελικόπτερο
Κόμπι Μπράιαντ: Ο Αμερικανός θρύλος του ΝΒΑ πριν τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου που του στοίχισε τη ζωή είχε επισκεφθεί την εκκλησία.

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Χαμός του 41χρονου θρύλου του NBA έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. Ο Αμερικανός μαζί με την 13χρονη κόρη του και ακόμη επτά άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο έπειτα τη πρώτη του ελικοπτέρου που τους μετέφερε σε αγώνα μπάσκετ. Η απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ για τον αθλητισμό είναι τεράστια, με σύσσωμο τον χώρο αλλά και εκατομμύρια υποστηρικτές του να μην μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν τον παίκτη που δόξασαν καθ’ όλη τη μπασκετική του καριέρα.

Οι αποκαλύψεις γύρω από τις τελευταίες στιγμές της ζωής του βγαίνουν διαρκώς από τα αμερικανικά δίκτυα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του λίγο πριν ανέβουν στο μοιραίο ελικόπτερο είχαν επισκεφθεί εκκλησία στην κομητεία Όραντζ Κάουντι του Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει ο ιερέας της εκκλησίας πατέρας και κόρη εισήλθαν στην εκκλησία παρακολουθώντας την πρώτη Θεία Λειτουργία, η οποία ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 7 το πρωί. Οι δυο τους μάλιστα κοινώνησαν και εν συνεχεία αποχώρησαν για να επιβιβαστούν αργότερα στο ελικόπτερο, το οποίο ποτέ δεν του δεν ολοκλήρωσε τη διαδρομή του. «Βρέθηκε στην εκκλησία πριν την πρώτη μας λειτουργία στις 7 το πρωί. Οπότε πιθανότατα να ήταν στον χώρο πριν από αυτό και έφυγε στις 6:50» δήλωσε σε τοπικό σταθμό.

Άλλος ιερέας είπε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ και η Τζιάνα σταμάτησαν στην εκκλησία και κοινώνησαν πριν να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο. Η εκκλησία στην οποία φέρεται να σταμάτησαν ο 41χρονος πρώην μπασκετμπολίστας και η 13χρονη κόρη του ήταν αυτή την οποία συχνά επέλεγε η οικογένεια Μπράιαντ για να εκκλησιαστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments