Video

Survivor 2020: Επιστρέφει στις οθόνες με “διάσημους” και “μαχητές”

Survivor 2020: Επιστρέφει στις οθόνες με “διάσημους” και “μαχητές”
Survivor 2020: Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με την "παραδοσιακή" εκδοχή του απαρτιζόμενο από τους "διάσημους" και "μαχητές".

Survivor 2020: Τον νέο “Ντάνο” και την νέα Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναζητά το ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Οι ιθύνοντες του καναλιού βρίσκονται σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του ριάλιτι προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία της μεγάλης επιστροφής αλλά πολύ περισσότερο η στελέχωση των ομάδων με τα όσο το δυνατόν πιο ηχηρά ονόματα.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή του Open “Ευτυχείτε”, το Survivor επιστρέφει μέσα στη χρονιά και μάλιστα το πρότζεκτ γυρνά τον χρόνο πίσω θέλοντας να επαναφέρει τα νούμερα τηλεθέασης σε αυτά του πρώτου κύκλου. Έτσι τα σενάρια που ήθελαν το Survivor να έρχεται με τους καλύτερους των καλύτερων παύουν να ισχύουν, καθώς οι υπεύθυνοι επαναφέρουν την επιτυχημένη οδό με τους “διάσημους” και τους “μαχητές”.

Ήδη τα ρεπορτάζ φέρνουν στο προσκήνιο τα πρώτα ονόματα που πιθανότατα να απαρτίζουν την ομάδα των “διάσημων”. Ανάμεσα σε αυτά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου συγκαταλέγεται και αυτό του ταλαντούχου ηθοποιού, Ευθύμη Ζησάκη. Μάλιστα όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ο ηθοποιός θεωρείται “κλεισμένος” έχοντας αποδεχθεί τη πρόταση που του έχει γίνει από το κανάλι του Φαλήρου.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments