Αθλητισμός

Αμίν Γιουνές Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο λιμάνι ο έμπειρος εξτρέμ

Αμίν Γιουνές Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο λιμάνι ο έμπειρος εξτρέμ
Αμίν Γιουνές Ολυμπιακός: Ο έμπειρος εξτρέμ βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Πειραιά.

Αμίν Γιουνές Ολυμπιακός: Ο Ντανιέλ Ποντένσε μπήκε στο στόχαστρο της Γουλβς και η Αγγλική ομάδα δεν δίστασε να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον αποκτήσει. Οι Πειραιώτες δεν θα μπορούσαν να πουν “όχι” σε μια τόσο καλή πρόταση και έτσι θα πρέπει να δουν την επόμενη μέρα. Αυτή δεν περιλαμβάνει τον Ποντένσε και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει μεταγραφή.

Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν είναι μακριά και τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Ο Ολυμπιακός θέλει να καλύψει το κενό του Πορτογάλου με μια ποιοτική προσθήκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο εκλεκτός της ομάδας του Πειραιά είναι ο Αμίν Γιουνές που αγωνίζεται στην Νάπολι και σαν ποδοσφαιριστής έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ποντένσε.

Οι επαφές με την Νάπολι

Το Sportime αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τις τελευταίες ώρες πιο πιθανό ήταν ο Γκεζάλ να είναι αυτός που θα ερχόταν ως αντικαταστάτης του Πορτογάλου εξτρέμ. Παραμένει μία λύση ο παίκτης της Λέστερ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν κάτι καλύτερο. Πολλά στοιχεία μάλιστα του Γιουνές είναι παρόμοια με αυτά του Ποντένσε. Χαμηλό κέντρο βάρους, επιτόπια ντρίμπλα, με έφεση να αγωνίζεται στα πλάγια και μάλιστα αριστερά.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε επαφές με τη Νάπολι για την πιθανή πώληση του Κώστα Τσιμίκα. Μέσα στις διαπραγματεύσεις ήταν και ο παίκτης της ιταλικής ομάδας. Ο Αμίν Γιουνές αγωνίστηκε για χρόνια σε Γκλάντμπαχ και Άγιαξ, κάνοντας εξαιρετική πορεία. Αυτή τη στιγμή ο 27χρονος ακραίος φαντάζει ως το φαβορί για να έρθει στον Πειραιά. Φαίνεται να είναι μια περίπτωση πιο προχωρημένη και πιο μπροστά από αυτή του Γκεζάλ. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες αν όντως αυτός θα είναι που θα διαδεχτεί στον Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πάντως παίκτη στη θέση του συμπατριώτη του. Από την ομάδα του Πειραιά μοιάζουν πολύ κοντά στο να ικανοποιήσουν αυτή του την επιθυμία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments