Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Τον ήθελε και ο Άρης – Μπρούνο και Σεμέντο οι επόμενοι στόχοι

Λεονάρντο Κούτρης: Τον ήθελε και ο Άρης – Μπρούνο και Σεμέντο οι επόμενοι στόχοι
Λεονάρντο Κούτρης: Στην μεταγραφική λίστα του Άρη είχε βρεθεί ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Λεονάρντο Κούτρης: Κίνηση για τον Λεονάρντο Κούτρη φέρεται να είχε κάνει ο Άρης, με τον παίκτη ωστόσο να απορρίπτει το ενδεχόμενο της μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη αφού η Ισπανία έμοιαζε πιο ιδανικός προορισμός. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Καρυπίδης αρκετό καιρό πριν είχε μεταφέρει στους Πειραιώτες το ενδιαφέρον του για τον 24χρονο Έλληνα μπακ. Ωστόσο, ο Λεονάρντο προτίμησε να επιλέξει την Μαγίορκα, η οποία επίσης τον ήθελε διακαώς.

Κάπως έτσι οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν να ψάχνονται για τον μέσο που θα ενισχύσει την προσπάθειά τους ως το τέλος της σεζόν.

Στα υπόψιν τους βρίσκονται δύο παίκτες. Σύμφωνα με την Livesport ο ένας είναι ο Μπρούνο και ο άλλος ο Λισάντρο Σεμέντο. Ο πρώτος τραυματίστηκε την 16η αγωνιστική κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο έχοντας ένα άτσαλο πέσιμο στο χορτάρι και θα μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες. Ωστόσο, αυτό δεν απασχολεί τους ιθύνοντες του Άρη, οι οποίοι τον έχουν τοποθετήσει πρώτο στη λίστα μετά το “ναυάγιο” με τον Κούτρη. Ως δεύτερη επιλογή υπάρχει και αυτή του Λισάντρο Σεμέντο, του επιθετικού του ΟΦΗ, που ανήκει στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχει η φήμη ότι θέλει να τον αγοράσει από τώρα ο Ολυμπιακός πληρώνοντας και ένα ποσό στους Κρητικούς, για να τον δώσει δανεικό στον Άρη.

Υπενθυμίζεται, πως ο Μπρούνο αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες από την Λιντς ΛΑΣΚ για  περίπου 500.000 ευρώ τον Ιούνιο του 2019 και ενώ αγωνιζόταν ως δανεικός για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο. Ο 25χρονος είχε ενθουσιάσει τη διοίκηση των Περιστεριωτών  με τις επιδόσεις του, έχοντας καταγράψει 2 γκολ και 5 ασίστ μέχρι το Πάσχα της σεζόν 2018 – 2019. Το πρώτο του γκολ στα ελληνικά γήπεδα σημείωσε στις 29 Απριλίου 2018 σφραγίζοντας την εκτός έδρας νίκη του Ατρομήτου  με 1-0 επί του Λεβαδειακού. Όσον αφορά τον Σεμέντο, ανακοινώθηκε στις 27 Ιουνίου 2019, από τον ΟΦΗ, με μονοετές δανεισμό από τη Φορτούνα Σίταρντ. Σύμφωνα με τα ολλανδικά δημοσιεύματα εκτός από τον Ολυμπιακό, για την περίπτωση του έχει δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments