Αθλητισμός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Συνεχίζει στη Λεγανές ο φορ του Ολυμπιακού

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Συνεχίζει στη Λεγανές ο φορ του Ολυμπιακού
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Ο Ισπανός φορ του Ολυμπιακού επιστρέφει στη Λεγανές μετά από ενάμιση χρόνο για να αγωνιστεί εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Σε συμφωνία με τη Λεγανές ήρθε ο Ολυμπιακός, για την παραχώρηση του Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο ως δανεικού ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, oι “ερυθρόλευκοι” είχαν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων τις τελευταίες ώρες με τους Ισπανούς, οι οποίοι έχουν ανάγκη από επιθετική ενίσχυση. Τελικά επήλθε συμφωνία για τον δανεισμό του 29χρονου Ισπανού φορ, ο οποίος θα επιστρέψει έτσι στην προηγούμενη ομάδα του, μετά από 1,5 χρόνο.

Η επιστροφή Χασάν καλύπτει το κενό

Ο Γκερέρο φέτος ξεκίνησε σαν βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού αλλά στην πορεία της σεζόν οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Ελ Αραμπί, τον “βίδωσαν” στον πάγκο. Ο Ισπανός φορ ήταν πάντα χρήσιμος για τον προπονητή καθώς κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, αλλά ποτέ δε θα μπορούσε να γίνει η μηχανή των γκολ που είναι ο Ελ Αραμπί. Φανταζόμαστε ότι και ο ίδιος θα ήθελε να παίζει περισσότερο και αυτή η εξέλιξη τους αφήνει όλους ικανοποιημένους μετά και την επιστροφή του Χασάν στον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments