Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Μια ανάσα από την μεγάλη επιστροφή

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Μια ανάσα από την μεγάλη επιστροφή
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Οι "Κιτρινόμαυροι" βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Έτοιμη να πυροδοτήσει τη “βόμβα” της μεγάλης επιστροφής του Αργεντινού επιθετικού είναι η Ένωση. Οι “Κιτρινόμαυροι” σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκονται στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής που θα δώσει νέες λύσεις στον επιθετικό τομέα της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα.

Όπως προέκυψε, η ΑΕΚ και ο Ιλια Ιβιτς ουδέποτε σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος φαίνεται ότι βρέθηκε και η χρυσή τομή! Άλλωστε το… θέμα δεν ήταν ο παίκτης, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αλλά η Λας Πάλμας και η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτή φαίνεται πως βρίσκεται στις τελευταίες λεπτομέρειες και ο Αραούχο είναι μια ανάσα από το ν’ αποκτηθεί από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού η οποία θα έχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Όλα αυτά την ίδια ώρα που τα ρεπορτάζ θέλουν τον βασικό επιθετικό της Ένωσης, Νέλσον Ολιβέιρα να βρίσκεται αντιστρόφως πολύ κοντά στην έξοδο από την ΑΕΚ και την μεταγραφή του σε ομάδα από τα προηγμένα πρωταθλήματα. Ο Πορτογάλος όπως διαρρέεται εκτός από τη Γουέστ Χαμ έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με τους συμπατριώτες του να ετοιμάζουν πρόταση, την οποία αναμένεται να καταθέσουν άμεσα στην ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments