Ελλάδα

Αυτό είναι το ασυνήθιστο αντικείμενο που έχει στο γραφείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αυτό είναι το ασυνήθιστο αντικείμενο που έχει στο γραφείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το γραφείο του πρωθυπουργού κοσμούν πίνακες, έργα τέχνης, αλλά και ένα ακόμη αντικείμενο που δεν περνά απαρατήρητο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός της χώρας δεδομένα περνά αρκετές ώρες της θητείας του στο προσωπικό του γραφείο. Ο χώρος αυτός μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του φιλοξενεί προσωπικότητες και φορείς τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Πρόσωπα που διαβαίνουν το κατώφλι προκειμένου να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό σοβαρά θέματα.

Ο χώρος του πρωθυπουργικού γραφείου καλείται να είναι αψεγάδιαστος και απόλυτα εναρμονισμένος με το αυτό που πρεσβεύει η συγκεκριμένη ηγετική θέση. Έτσι όπως συνηθίζεται το γραφείο απαρτίζεται από πίνακες ζωγραφικής, έργα τέχνης και έπιπλα μεγάλης αξίας που προσδίδουν κύρος. Εκτός από αυτά όμως ο κάθε πρωθυπουργός καλείται να βάλει και τις δικές του προσωπικές πινελιές. Στοιχεία που τον συντροφεύουν και τον χαρακτηρίζουν!

 Επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρωθυπουργικό γραφείο προστέθηκε ένα αντικείμενο που δεν συνηθίζεται σε τέτοιου είδους χώρο: Ένα κύπελλο, σαν αυτά που δίνονται σε αθλητικούς αγώνες.

Αυτό αποτυπώθηκε από το φωτογραφικό φακό στη συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, Μιχάλη Μαγειρία.

Αυτό, που λίγοι πρόσεξαν ήταν το τι ακριβώς έγραφε το κύπελλο αυτό. Με λίγο ζουμ παραπάνω, λοιπόν, στη βάση του κυπέλλου είναι χαραγμένη η ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών που πέρασαν, την 7η Ιουλίου του 2019, και το ποσοστό νίκης της ΝΔ, 39,85%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments