Ελλάδα

Γιάννης Μιχαηλίδης σύλληψη: Αυτό είναι το οπλοστάσιο του τοξοβόλου [pics]

Γιάννης Μιχαηλίδης σύλληψη: Αυτό είναι το οπλοστάσιο του τοξοβόλου [pics]
Γιάννης Μιχαηλίδης σύλληψη: O "Τοξοβόλος του Συντάγματος" μόλις δύο μήνες μετά την απόδρασή του είχε πραγματοποιήσει ληστεία στην περιοχή της Αχαϊάς, με λεία 150.000 ευρώ.

Γιάννης Μιχαηλίδης σύλληψη: Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση των τριών ατόμων που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική σε μια κινηματογραφική επιχείρηση το πρωί της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2020 στην Αγία Παρασκευή. Ο πιο γνωστός από τους τρεις, Γιάννης Μιχαηλίδης, ο “Τοξοβόλος του Συντάγματος”, ο οποίος είναι και δραπέτης από τις φυλακές της Τίρυνθας, συμμετείχε με άλλα δυο άτομα σε ληστεία με λεία – μαμούθ τον περασμένο Αύγουστο σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερυμάνθεια Αχαΐας.

Ο “Τοξοβόλος του Συντάγματος” μαζί με μια 28χρονη, που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί ως συνεργός της Πόλας Ρούπα και μια 26χρονη, φίλη του Γιάννη Μιχαηλίδη, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αγία Παρασκευή. Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη του Γιάννη Μιχαηλίδη”, ο οποίος είχε αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας στις 7 Ιουνίου του 2019, ήταν το αποτέλεσμα παρακολουθήσεων που είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Το πρωί της Τετάρτης επί της οδού Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, ένας πολίτης έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας κινηματογραφικής επιχείρησης. Είδε ένα τζιπ που κινούνταν επί της Αγίου Ιωάννου, να ακολουθείτε από 5 ή 6 αυτοκίνητα. Ένα απ’ αυτά, σε κάποια στιγμή, του έκλεισε το δρόμο και ο οδηγός και οι συνεπιβάτες συνελήφθησαν από πάνοπλους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

 

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρήκαν μέσα στο όχημα και ρούχα, τα νούμερά των οποίων, όμως, δεν ταιριάζουν στον σωματότυπο των συλληφθέντων.

Παράλληλα, εντόπισαν έναν ασύρματο που ήταν συντονισμένος στη συχνότητα της αστυνομίας, αλλά και πέντε κλειδιά που φέρεται να είναι από οικίες. Στο όχημα μάλιστα βρέθηκαν και όπλα. Συγκεκριμένα ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ, ένα αυτόματο «ούζι» και ένα πιστόλι. Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να διευκρινιστούν οι δραστηριότητες των συλληφθέντων, καθώς και αν εμπλέκονται σε έκνομες ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό.

Πριν από λίγο η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο τζιπ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments