Αθλητισμός

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Τούρκος επιθετικός

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Τούρκος επιθετικός
Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Η μετακίνηση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς δημιούργησε κενό στα φτερά της επίθεσης των "Ερυθρόλευκων", το οποίο ωστόσο όπως φαίνεται θα καλυφθεί με την απόκτηση του Τούρκου εξτρέμ.

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Μεταγραφικός “πυρετός” στον Ολυμπιακό, με τους “Ερυθρόλευκους” να τρέχουν λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει σαφή εντολή για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο να περιμένει ακόμη μία προσθήκη για τη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν εντοπίσει τους στόχους όντας μάλιστα πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. Πρόκειται για τους Εμρέ Μορ και Καφού, δύο ποδοσφαιριστές που ο ερχομός τους θα καλύψει οριστικά τα κενά στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Εμρέ Μορ είναι γεννημένος στη Κοπεγχάγη αλλά είναι Τούρκος. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και φέτος έπαιξε δανεικός από τη Θέλτα στη Γαλατάσαραι. Γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1997, από Τούρκους μετανάστες γονείς έχει παίξει σε Νόρτζελαντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Μορ θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές και παίκτες που στη γείτονα Τουρκία θεωρούνται ικανοί να κουβαλήσουν τη εθνική τους ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις.

Από την άλλη, ο Καφού είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.85 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος. Έχει παίξει σε Μπενφίκα, Βιτόρια Γκιμαράες, Λοριάν. Συνέχισε στη Μετς, η οποία τον Φεβρουάριο του 2018 τον παραχώρησε δανεικό στην Λέγκια με τους Πολωνούς να τον αποκτούν το καλοκαίρι του 2019 με κανονική μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments