Αθλητισμός

Καφού Ολυμπιακός: Τον ήθελε δυο φορές ο ΠΑΟΚ

Καφού Ολυμπιακός: Τον ήθελε δυο φορές ο ΠΑΟΚ
Καφού Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος χαφ ήταν μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν.

Καφού Ολυμπιακός: Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τονίσει ότι θα ήταν ευχαριστημένος αν έρθει ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στο χώρο του κέντρου. Οι Πειραιώτες έκαναν υπομονή και αποφάσισαν να χτυπήσουν στο τέλος. Αρκετοί ποδοσφαιριστές προτάθηκαν και εξετάστηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας. Τελικά ο εκλεκτός είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Μαρτίνς.

Πρόκειται για τον Καφού που αγωνίζεται στην Λέγκια Βαρσοβίας. Το όνομα του έμπειρου ποδοσφαιριστή δεν είναι άγνωστο στο Ελληνικό κοινό καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια Ελληνική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του.  Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη σε εξαιρετική ηλικία με πολλές παραστάσεις από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το διπλό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Αρχικά, το καλοκαίρια του 2017 όταν και ο Καφού έπαιζε στη Λοριάν, οι Θεσσαλονικείς έκαναν την κίνηση για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο μέσο ωστόσο δεν επετεύχθη συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε την πορεία του Καφού και τον περασμένο Απρίλιο, υπήρξαν μπαράζ δημοσιευμάτων που έφερναν την ομάδα της Θεσσαλονίκης κοντά στον Καφού που έπαιζε στη Λέγκια.

Ούτε η δεύτερη προσπάθεια του ΠΑΟΚ στέφθηκε με επιτυχία και τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος είναι έτοιμος αγωνιστικά και θα μπει σύντομα στην ομάδα. Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 400.000 ευρώ καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments