Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για τον Πορτογάλο επιθετικό

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για τον Πορτογάλο επιθετικό
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Ο 28χρονος επιθετικός θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή να μάθει αν τελικά θα παραμείνει στην Ένωση ή θα αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Μπαίνοντας αισίως στην τελευταία ημέρα της μεταγραφική περιόδου στην Ένωση ανοιχτή παραμένει ακόμη η υπόθεση της παραμονής ή όχι του Πορτογάλου επιθετικού, Νέλσον Ολιβέιρα. Ο 28χρονος τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε κοντά στη πόρτα της εξόδου των “Κιτρινόμαυρων” με τη Γουλβς να εκφράζει έντονο ενδιαφέρον. Η υπόθεση ωστόσο μέχρι στιγμής δείχνει να κολλάει, με τον παίκτη όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ να περιμένει μέχρι και την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου για τυχόν εξελίξεις.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι το τέλος για την φημολογούμενη πρόταση της Γουλβς για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο Πορτογάλος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Ένωσης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι “Κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε αναμονή όσον αφορά την υπόθεση έχοντας ωστόσο καλύψει το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης του παίκτη.

Η ΑΕΚ παράλληλα με τον Ολιβέιρα βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό να έρχεται στην Αθήνα πιθανότατα μέσα στην ημέρα προκειμένου να επισημοποιήσει την επιστροφή του στην Ένωση. Ο Ιλια Ιβιτς ουδέποτε σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος φαίνεται ότι βρέθηκε και η χρυσή τομή! Άλλωστε το… θέμα δεν ήταν ο παίκτης, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αλλά η Λας Πάλμας και η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments