Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός με το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός με το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος
Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τίθενται εκ διαμέτρου αντίθετοι με τα σενάρια που θέλουν τη κυβέρνηση να διακόπτει το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Θεατές σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη τροπολογία της κυβέρνησης που επί της ουσίας διατηρεί εντός πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και Ξάνθη παραμένουν οι “Πράσινοι”. Το “Τριφύλλι” για την ώρα δεν επηρεάζεται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ωστόσο όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ υπάρχει ανησυχία πως τα πράγματα δεν αποκλείεται να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ένα από τα σενάρια που προέκυψαν χθες στον απόηχο της τροπολογίας και της συνεχούς διαμάχης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είναι και η απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή η θέση βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετη τη “Πράσινη” ΠΑΕ, με τον σύλλογο να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο το οποίο θα αν συμβεί θα προκαλέσει προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας. «Το μέλημα της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι η ταχύτερη διαλεύκανση της υπόθεσης και όχι οτιδήποτε άλλο» αναφέρουν οι πηγές γύρω από το “Τριφύλλι”.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης φόρμας με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη να μετρούν νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Τη Κυριακή οι “Πράσινοι” θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με σκοπό τη νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που από το ξεκίνημα της σεζόν έχει ξεκάθαρο στόχο τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments