Ελλάδα

Λαμία νεκρή μητέρα: Αιφνίδιος θάνατος 26χρονης στη θέα των δύο παιδιών της

Λαμία νεκρή μητέρα: Αιφνίδιος θάνατος 26χρονης στη θέα των δύο παιδιών της
Λαμία νεκρή μητέρα: Τραγωδία στη πρωτεύουσα της Φθιώτιδας καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής διαπιστώθηκε ο θάνατος 26χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της.

Λαμία νεκρή μητέρα: Ανείπωτη τραγωδία στη Λαμία, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής 26χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. Την άτυχη γυναίκα είδε πρώτος ο σύζυγός της, αντικρίζοντας την πεσμένη και χωρίς τις αισθήσεις της στη τουαλέτα. Η 26χρονη μαζί με τον σύζυγό της είχαν δύο μικρά παιδιά.

Η κοπέλα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της πεσμένη στο μπάνιο γύρω στη 1:30’ τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/1), από τον 42χρονο άνδρα της, ο οποίος άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να της παράσχουν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας με σκοπό να ξεδιαλύνουν την υπόθεση αναζητώντας τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία.

Δυστυχώς οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάποια βοήθεια διαπιστώνοντας το θάνατο της άτυχης 26χρονης. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα στο σπίτι βρισκόντουσαν και τα δύο μωρά της οικογένειας, το μεγαλύτερο δύο ετών, ενώ το άλλο είχε έρθει στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών η κοπέλα έφυγε από παθολογικά αίτια, τα οποία θα εξακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε και τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στη κοινωνία της Λαμίας, καθώς έφυγε από τη ζωή μια νεαρή κοπέλα, η οποία αφήνει πίσω της τον σύζυγό της και τα δύο τους μωρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments