Ελλάδα

Τοξοβόλος του Συντάγματος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τοξοβόλος του Συντάγματος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Τοξοβόλος του Συντάγματος: Η ΕΛΑΣ έβγαλε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα μετά την προχθεσινή σύλληψη του.

Τοξοβόλος του Συντάγματος: Τα στοιχεία του «τοξοβόλου του Συντάγματος» και των δύο γυναικών που συνελήφθησαν προχθές από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Αγία Παρασκευή Αττικής, έχοντας στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό, καθώς και τις τρεις πλαστές ταυτότητες με τις φωτογραφίες τους, έδωσε πριν από λίγο στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων είναι:

Μιχαηλίδης Ιωάννης του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής, Αθανασοπούλου Κωνσταντίνα του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και Βαλαβάνη Δήμητρα-Ευδοξία του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι η Αθανασοπούλου είναι αυτή που σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση πολυετούς κάθειρξης, για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», καθώς είχε συλληφθεί το 2015 μαζί με το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης και σύζυγο του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, ενώ η Βαλαβάνη ήταν η οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες.

Οι καταφανώς πλαστές ταυτότητες, είναι οι εξής:

  • Η υπ’ αριθμόν ΑΒ 931807, που φέρεται να εκδόθηκε την 22/07/2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, υπό στοιχεία Σαχτούρης Νικόλαος του Ιωάννη και της Μαρίας γεν. 23/10/1987 στον Πειραιά Αττικής, δημότης Πειραιά, η οποία φέρει φωτογραφία του Μιχαηλίδη Ιωάννη.
  • Η υπ’ αριθμόν ΑΕ 112238, που φέρεται να εκδόθηκε την 18/02/2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιουπόλεως, υπό στοιχεία Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου και της Αθανασίας, γεν. 17/07/1989 στον Χολαργό Αττικής, δημότης Ηλιουπόλεως Αττικής, με φωτογραφία της Αθανασοπούλου Κωνσταντίνας.
  • Η υπ’ αριθμόν ΑΗ 763219, που φέρεται να εκδόθηκε την 26/02/2017 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, υπό στοιχεία Πέτρου Μαρίνα του Γρηγορίου και της Χριστίνας, γεν. 03-09-1996 στο Αμαρούσιο Αττικής, δημότης Αμαρουσίου Αττικής, η οποία φέρει φωτογραφία της Βαλαβάνη Δήμητρας-Ευδοξίας.

Από την Αστυνομία παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κλ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Επισημαίνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή των συλληφθέντων, εκτός των άλλων βρέθηκαν και πέντε κλειδιά σπιτιών, τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί από την συνεχιζόμενη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments