Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε μεταγραφή: Η ακριβότερη πώληση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ντανιέλ Ποντένσε μεταγραφή: Η ακριβότερη πώληση στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Ντανιέλ Ποντένσε: Η μεταγραφή πήγε να χαλάσει την τελευταία στιγμή, μετά από προσωπική απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ντανιέλ Ποντένσε μεταγραφή: Το σήριαλ της μετακίνησης του Πορτογάλου εξτρέμ στη Γουλβς έληξε με θετική κατάληξη για όλες τις πλευρές. Ο Ντανιέλ Ποντένσε θα αγωνίζεται πλέον στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η Γουλβς απέκτησε έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός έβαλε στα ταμεία του ένα υπέρογκο ποσό.

Το ποσό της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε το οποίο αγγίζει τα 24 εκατομμύρια ευρώ,  αποτελεί ρεκόρ πώλησης ελληνικής ομάδας. Η μεταγραφή βέβαια πέρασε από χίλια κύματα για να ολοκληρωθεί. Η Γουλβς και ο Ολυμπιακός ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις για αρκετό καιρό. Ο Ποντένσε περίμενε το τελικό ΟΚ του Ολυμπιακού για να ταξιδέψει στην Αγγλία.

Την περασμένη Κυριακή, η μεταγραφή μάλιστα έδειχνε να κολλάει την τελευταία στιγμή, μετά από προσωπική απόφαση του ισχυρού άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Τότε έπιασε δουλειά ο μάνατζερ του Ποντένσε, Ζόρζε Μέντες, ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.

Τελικά η Γουλβς επέστρεψε με βελτιωμένη πρόταση και ο Ολυμπιακός είπε το “ΝΑΙ” για την ακριβότερη πώληση ποδοσφαιριστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments