Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ξάνθη: Στον πάγκο ο Αμπέντ Χασάν

Ολυμπιακός – Ξάνθη: Στον πάγκο ο Αμπέντ Χασάν
Ολυμπιακός - Ξάνθη: Αμέσως στην αποστολή των Πειραιωτών μπήκε ο Αιγύπτιος επιθετικός.

Ολυμπιακός – Ξάνθη: Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν στην ομάδα. Ο Αιγύπτιος φορ θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς ο Πέδρο Μάρτινς τον ήθελε πολύ στην ομάδα, έχοντας εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή από την περυσινή του παρουσία στην ομάδα.

Τη σεζόν 2018-2019, ο Αχμπέντ Χασάν σημείωσε 15 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Πορτογάλος τεχνικός ποτέ δεν είχε κρύψει πως θα τον ήθελε στην ομάδα. Μάλιστα ο Μάρτινς συμπεριέλαβε τον Αιγύπτιο επιθετικό στην αποστολή για τον αγώνα με τη Ξάνθη, προκειμένου να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδα και στο ροτέισον.

Ο 26χρονος επιθετικός είναι στην 18άδα της αναμέτρησης με το συγκρότημα της Θράκης. Ο Ολυμπιακός δεν έχει διαθέσιμο άλλον επιθετικό, αφού είναι στην ενδεκάδα και ο Σουντανί, ενώ ο Γκερέρο επέστρεψε στη Λεγανές. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίθεση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα να του δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στο τέλος της αναμέτρησης, ανάλογα και με το πως έχει εξελιχθεί ο αγώνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments