Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι γκαρντ που μπορεί να απασχολήσουν

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι γκαρντ που μπορεί να απασχολήσουν
Ολυμπιακός μεταγραφές: Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στην Κίνα λόγω του κορονοϊού, αρκετοί παίκτες αναζητούν ομάδες στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στον Πειραιά δεν ανησυχούν μετά την προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών από τη EuroLeague. Ήδη με επίσημη επιστολή προς την EuroLeague, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει την άρση του BAN στις μεταγραφές, καθώς όπως τονίζουν, “δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα”.

Για τον λόγο αυτό στον Ολυμπιακό σαρώνουν την αγορά για να βρουν έναν γκαρντ που θα ενισχύσει την ομάδα και θα την βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλο από το να μπει στην οκτάδα της Euroleague και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στην Κίνα, λόγω της έξαρσης του νέου θανατηφόρου ιού κορονοϊού, είναι πλέον αδύνατη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος μπάσκετ και αποφασίστηκε να διακοπεί.

Ήδη αρκετοί παίκτες ψάχνουν ομάδες στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός εξετάζει μερικές αξιόλογες περιπτώσεις “κοντών” για την ομάδα.

Η λίστα με τους γκαρντ που ψάχνουν ομάδα:  Μάρκους Ντένμον (πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού), Τάι Λόσον (πρώην NBAer με τους Νάγκετς), Τζάρεντ Κάνινχαμ (πρώην NBAer με τους Κλίπερς), Ρέι ΜακΚόλουμ (πρώην NBAer με τους Κινγκς, παρών στην EuroLeague με Νταρουσάφακα και Μάλαγα), Τσέισον Ραντλ (πρώην παίκτης της Ρεάλ), Τζέρεμι Λιν (πρωταθλητής NBA με τους Ράπτορς), Ίαν Κλαρκ (πρωταθλητής NBA με τους Ουόριορς), Ντάριους Άνταμς (πρώην παίκτης της Μπασκόνια), Κόρι Ουέμπστερ (ηγέτης της Ν. Ζηλανδίας στο πρόσφατο Παγκ. Κύπελλο). Επιπλέον οι Αντόνιο Μπλάκνεϊ, Τζέριντ Μπέιλις, Ντεζ Ουέλς, Λέστερ Χάντσον, Τζαμάαλ Φράνκλιν, Κάιλ Φογκ, Κάμερον Πέιν, Κάι Φέλντερ, Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, Ζόσεφ Γιάνγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments