Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης: O Καρίμ Μπενζεμά «εκτέλεσε» τον Γιαν Ομπλακ και οι Μαδριλένοι νίκησαν με 1-0 τους Ροχιμπλάνκος και πλέον βρίσκονται στο +6 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο με 1-0, σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της La Liga. Η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη με το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά (56′) και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, έξι βαθμούς πάνω από τη 2η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Γάλλος στράικερ τη μοναδική φορά που βρέθηκε σε θέση βολής δεν λάθεψε απέναντι στον Ομπλακ και οδήγησε τη Ρεάλ σε μία ακόμα μεγάλη νίκη, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου. Ένα ματς, πάντως, το οποίο αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα, καθώς είχε λιγοστές φάσεις, κακό θέαμα και δύο πρόσωπα, με την Ατλέτικο να είναι καλύτερη στο πρώτο και την Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Το ματς

Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε δύο φορές με τον Σέρχιο Ράμος, με τον Ισπανό να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ομπλακ. Μετά το πρώτο 15άλεπτο η Ατλέτικο πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 18’ ο Βιτόλο σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε. Ένα λεπτό αργότερα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βέλγου πορτιέρο, μετά το σουτ του Σαούλ.

Στο 24’ ο Κορέα μπήκε στην περιοχή της Ρεάλ, βρέθηκε απέναντι από τον Κουρτουά, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Μετά το 30άλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0. Στην αρχή του δεύτερου μέρους ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε δύο αλλαγές, βάζοντας τους Βινίσιους και Λούκας Βάθκεθ αντί των Κρόος και Ισκο. Οι αλλαγές του Γάλλου τεχνικού βελτίωσαν την εικόνα της Ρεάλ, με την Βασίλισσα στο 56’ να πετυχαίνει το γκολ της λύτρωσης.

Ο Μεντί σέντραρε από αριστερά και ο Μπενζεμά εκτέλεσε τον Ομπλακ για το 1-0. Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στα καρέ του Κουρτουά. Αυτοί μάλιστα που είχαν την καλύτερη φάση μετά το γκολ ήταν οι Μερέγχες με τον Βινίσιους στο 81’, αλλά ο Ομπλακ απέκρουσε το πλασέ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, με την Ρεάλ να παίρνει τη νίκη και να βρίσκεται στο +6 από την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments