Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επαφές με Δώνη και Αποστολάκη για ανανέωση

Παναθηναϊκός: Επαφές με Δώνη και Αποστολάκη για ανανέωση
Παναθηναϊκός: Με τον γιο του προπονητή του «τριφυλλιού» έγιναν οι πρώτες κουβέντες για ανανέωση, ενώ με τον δεύτερο υπήρξε νέα επαφή.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κλείσει με θετικό τρόπο αρκετά «μέτωπα» συμβολαίων που έληγαν το καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις. Σύμφωνα με την «Πράσινη», έγιναν επαφές με τον Χρήστο Δώνη και τον Κώστα Αποστολάκη, που μένουν ελεύθεροι σε λίγους μήνες.

Με τον γιο του προπονητή του «τριφυλλιού» έγιναν οι πρώτες κουβέντες για ανανέωση, ενώ με τον δεύτερο υπήρξε νέα επαφή, καθώς στις πρώτες συζητήσεις δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία. Οι δύο υποθέσεις θα κλείσουν σύντομα, πιθανότατα μέσα στον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο Χρήστος Δώνης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Nova στην πορεία της ομάδας, αλλά και στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Για τη σειρά ντέρμπι που ακολουθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα: «Το έχουμε συνηθίσει, γιατί το προηγούμενο διάστημα παίζαμε Τετάρτη – Κυριακή. Αυτό το διάστημα έκανε καλό στην ομάδα, γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες όταν είναι γυμνασμένοι, βελτιώνονται από αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι μας έκανε καλό και ελπίζω να μας κάνει ακόμα περισσότερο καλό στη συνέχεια».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, όμως δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για τη συνέχεια». Για το αν θα πέσει το “βάρος” στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ή στα ματς Κυπέλλου: «Πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, γιατί διαφορετικός είναι ο στόχος που έχουμε στο πρωτάθλημα και διαφορετικός αυτός στο Κύπελλο. Και τα δύο είναι σημαντικά για την ομάδα, επομένως θα προχωρήσουμε με κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πληρέστερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μαζί με τον Ολυμπιακό. Είναι ο πρωταθλητής και θα έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, γιατί αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Όμως κι εμείς είμαστε μια ποιοτική ομάδα και μια ομάδα δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Σίγουρα θα γίνουν τρία ντέρμπι».

Για το γεγονός ότι αναμένεται αρκετός κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ: «Μας δίνει χαρά να έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Μακάρι να έρθουν όσοι περισσότεροι μπορούν στο παιχνίδι για να μας βοηθήσουν. Θα ήταν χαρά μας και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για το αν νωρίς για να τον απασχολήσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον και αν έχει συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για το συμβόλαιο του: «Νωρίς δεν είναι γιατί τελειώνει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με την ομάδα και νομίζω ότι θα έχουμε νέα μέχρι τον επόμενο μήνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments