Αθλητισμός

Μίλαν: Τρεις γενιές Μαλντίνι στο Σαν Σίρο – Ντεμπούτο για τον 18χρονο γιο του Πάολο [pics&vid]

Μίλαν: Τρεις γενιές Μαλντίνι στο Σαν Σίρο – Ντεμπούτο για τον 18χρονο γιο του Πάολο [pics&vid]
Μίλαν: Ο Ντανιέλ έκανε το ντεμπούτο του με τους Ροσονέρι 35 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του πατέρα του Πάολο.

Μίλαν: Οι Ροσονέρι έχασαν τεράστια ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της 4ης θέσης και του Champions League, καθώς έμειναν στο 1-1 με την Ελλάς Βερόνα στο «Σαν Σίρο». Ο Φαραόνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ο Τσαλχάνογλου ισοφάρισε στο ημίωρο, αλλά οι «ροσονέρι» δεν βρήκαν ποτέ το γκολ της λύτρωσης.

Βέβαια η γκέλα της Μίλαν πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς στη διάρκεια της αναμέτρησης γράφτηκε ιστορία. Και αυτό γιατί ο Ντανιέλε Μαλντίνι στις καθυστερήσεις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και αύξησε σε τρεις τις γενιές των Μαλντίνι που έχουν φορέσει τη φανέλα της σπουδαίας ιταλικής ομάδας. Ο 18χρονος Ντανιέλε είναι ο γιος του θρύλου της Μίλαν Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος ήταν ο γιος του έτερου θρύλου της ομάδας Τσέζαρε Μαλντίνι.

Ο μικρός Μαλντίνι έκανε το ντεμπούτο του με τη Μίλαν 35 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του πατέρα του και 67 μετά την παρθενική εμφάνιση του παππού του.Σημειώνεται πως ο Ντάνιελ Μαλντίνι αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Μίλαν καλύπτοντας τη θέση του επιθετικού, έχοντας να επιδείξει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Primavera 6 γκολ και 4 ασίστ σε 9 συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments