Ελλάδα

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου Εύοσμος: Στις 5 και 7 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Υγείας

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου Εύοσμος: Στις 5 και 7 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Υγείας
Δωρεάν τεστ Παπανικολάου Εύοσμος: Δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν τεστ Παπανικολάου, χωρίς ραντεβού, μόνο με τη γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου Εύοσμος: Η πρόληψη σώζει ζωές! Για το λόγο αυτό το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, δίνει τη δυνατότητα σε όλες οι γυναίκες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου να κάνουν δωρεάν τεστ Παπανικολάου, στις 5 και στις 7 Φεβρουαρίου (ώρες 15.00 -19.00),γνωστοποιώντας μόνο το ΑΜΚΑ τους, χωρίς ραντεβού. Ειδικότερα, τα δωρεάν τεστ Pap θα γίνονται στο πλαίσιο δράσης που συνδιοργανώνουν η Κοινότητα Ευόσμου και το Ιατρείο Μαιών του Κέντρου Υγείας Ευόσμου με στόχο να μεταφέρουν σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα για την αξία της πρόληψης.

«Καλούμε όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές», τονίζει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης, ευχαριστώντας παράλληλα το Κέντρο Υγείας Ευόσμου για την αποφασιστική συμβολή του στην προαγωγή της υγείας των πολιτών και στην ενίσχυση της πρόληψης και της αγωγής υγείας στην τοπική κοινωνία. 

Επιπλέον, μια ανάλογη πρωτοβουλία θα συμβεί και στην Αθήνα έως και τις 5 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Κορωναίων της Αθήνας ενημερώνει ότι εξασφάλισε δωρεάν Τεστ ΠΑΠ και μαστογραφία στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, για τις γυναίκες μέλη του συλλόγου και τις Κορωναίες. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτό επιτεύχθηκε με τη βοήθεια και του ιατρού και περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου Αγγελου Χρονά. Για ραντεβού οι γυναίκες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 3620831, 210 3620832 και 210 3620765, μεταξύ 1.30 και 3.30 μ.μ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments