Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα τραυματισμός: Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τους “Πράσινους” ο επιθετικός της ΑΕΚ

Νέλσον Ολιβέιρα τραυματισμός: Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τους “Πράσινους” ο επιθετικός της ΑΕΚ
Νέλσον Ολιβέιρα τραυματισμός: Εκτός δράσης αναμένεται να παραμείνει για μία εβδομάδα ο Πορτογάλος επιθετικός, με την ΑΕΚ να στερείται τις υπηρεσίες του στα κρίσιμα παιχνίδια με Παναιτωλικό για το κύπελλο και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Νέλσον Ολιβέιρα τραυματισμός: Το πρόβλημα τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα στους κοιλιακούς φέρνει… κατήφεια στον προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός βλέπει τον επιθετικό να μην παίρνει μέρος τις τελευταίες προπονήσεις, αποτέλεσμα που τον θέτει εκτός μάχης από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός στη χθεσινή προπόνηση συνέχισε τη θεραπεία για την καταπολέμηση του προβλήματος στους κοιλιακούς, με τον Μάσιμο Καρέρα ως αποτέλεσμα αυτού να μην τον υπολογίζει στα επόμενα τρία σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πορτογάλου για τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό.

Ο Μάσιμο Καρέρα καλείται να καλύψει το κενό του πρώτου σκόρερ της ομάδας του αρχής γενομένης από την πρώτη συνάντηση με τον Παναιτωλικό για τη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κατάσταση της υγείας του Πορτογάλου επιθετικού θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ προκειμένου να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία της επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κρίστιτσιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ θα προφυλαχθούν ο Τσιγκρίνσκι και Λόπες. Ο Καρέρα θα επιδιώξει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για κύπελλο και πρωτάθλημα να προβεί σε μικρό ροτέισον φροντίζοντας ωστόσο να μην χαθεί η συνοχή στην ομάδα, καθώς προτεραιότητα παραμένει η διατήρηση του αγωνιστικού μομέντουμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments