Αθλητισμός

Σάββας Παντελίδης – Ατρόμητος: Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος ο τεχνικός των Περιστεριωτών

Σάββας Παντελίδης – Ατρόμητος: Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος ο τεχνικός των Περιστεριωτών
Σάββας Παντελίδης - Ατρόμητος: Ό,τι περνά από το χέρι του κάνει ο Σάββας Παντελίδης προκειμένου να ανεβάσει αγωνιστικά τον Ατρόμητο.

Σάββας Παντελίδης – Ατρόμητος: Tα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ατρομήτου, έχουν φέρει γκρίνιες στους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από τα όσα βλέπουν εντός γηπέδου. Η γκρίνια αυτή, όπως είναι φυσικό, σχετίζεται και με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη. Τη δεδομένη στιγμή δεν τίθεται κάποιο θέμα για αποχώρησή του από το Περιστέρι και δύσκολα θα υπάρξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι εφησυχασμένος.

Μπορεί η διοίκηση να τον στηρίζει, ο Σάββας Παντελίδης όμως έχει ήδη χάσει αρκετούς πόντους και σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ” είναι εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο προλαβαίνει μέχρι το καλοκαίρι να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες αγωνιστικές τόσο τα αποτελέσματα, όσο και η αγωνιστική εικόνα του Ατρομήτου προβληματίζουν. Από τις 11 Ιανουαρίου και το 0-1 στην έδρα του Παναιτωλικού έχουν στο Περιστέρι να δουν θετικό αποτέλεσμα. Από τότε μάλιστα θα έλεγε κανείς πως ξεκίνησε η κατηφόρα. Διαδοχικές ήττες από τον Βόλο, τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ έφεραν την ομάδα στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Σάββα Παντελίδη να είναι διχασμένος για τις μελλοντικές του κινήσεις.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον 54χρονο τεχνικό στις αρχές του Δεκέμβρη.

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ως νέο προπονητή της ομάδας μας τον Σάββα Παντελίδη. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει ισχυρές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League έχοντας επιδείξει πολύ καλές πορείες με τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει τόσο τον Αστέρα Τρίπολης όσο και τον Άρη σε παρόμοιες συγκυρίες με την τωρινή καταφέρνοντας να κατακτήσει με τις δυο ομάδες θέσεις που οδηγούσαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Μέσα από τη δουλειά μας, το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουμε και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου είναι στο χέρι μας να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα πιο ψηλά”.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει το ίδιο ενώ ως άμεσοι συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη προστίθενται οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή) και Σταύρος Παντελίδης (γυμναστής)”. Ήταν η ανακοίνωση της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments