Ελλάδα

Σούλι Θεσπρωτίας φωτιά: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Σούλι Θεσπρωτίας φωτιά: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
Σούλι Θεσπρωτίας φωτιά: Τραγωδία με έναν νεκρό στην Ήπειρο, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Σούλι Θεσπρωτίας φωτιά: Ανείπωτη τραγωδία σε χωριό κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Όπως αναμεταδίδεται, οι κάτοικοι του χωριού Πλακωτή Θεσπρωτίας θρηνούν το χαμό ενός 65χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του το πρωί της Τρίτης. Ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία όπου διέμενε κάτω από αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες.

Ο 65χρονος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα την επιχείρηση της πυροσβεστικής να κατασβέσει τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί στο σπίτι. Στο σημείο όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ κατέφθασαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Οι άνδρες του πυροσβεστικού σώματος ολοκληρώνοντας το έργο τους έγιναν μάρτυρες της τραγωδίας αντικρίζοντας το απανθρακωμένο πτώμα του 65χρονου άνδρα.

Η πυρκαγιά η οποία ξέσπασε στο κτίριο εξαπλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μην καταφέρνει να γλιτώσει τα χειρότερα. Οι αρχές μετά την ανάσυρση του πτώματος διενεργούν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη τραγωδία. Οι πιθανότητες η φωτιά να προήλθε είτε από αναμμένο τζάκι ή από σόμπα είναι αρκετές, με τον άνδρα να κοιμάται κατά τη διάρκεια της φωτιάς μην προλαβαίνοντας να αντιδράσει. Το εν λόγω θύμα έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα ανθρώπων που τη καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού χειμώνα έχουν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments