Ελλάδα

Θεσσαλονίκη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κεραμοσκεπή μονοκατοικίας

Θεσσαλονίκη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κεραμοσκεπή μονοκατοικίας
Θεσσαλονίκη φωτιά: Από την πυρκαγιά δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο η κεραμοσκεπή του σπιτιού υπέστη υλικές ζημιές - Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Θεσσαλονίκη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κεραμοσκεπή διώροφης μονοκατοικίας τα ξημερώματα της 4ης Φεβρουααρίου στις 01:30, στο Κολχικό Λαγκαδά. Έπειτα από κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς. Ευτυχώς από την πυρκαγιά δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ούτε κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή, ωστόσο η κεραμοσκεπή του σπιτιού υπέστη υλικές ζημιές. Τέλος, το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής  διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που προκλήθηκε στην κεραμοσκεπή του σπιτιού.

Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη και πάλι στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όταν ξέσπασε φωτιά σε καμινάδα εστιατορίου, συγκεκριμένα, στις 14.15, η ψησταριά του εστιατορίου άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από την καμινάδα κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με επτά άνδρες, έπειτα από κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική. Ωστόσο από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ούτε κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments