Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου για 13η σύνταξη: Και καταργεί και προκαλεί ο κ. Βρούτσης

Έφη Αχτσιόγλου για 13η σύνταξη: Και καταργεί και προκαλεί ο κ. Βρούτσης
Έφη Αχτσιόγλου για 13η σύνταξη: Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε όσα είπε ο Γιάννης Βρούτσης για την 13η σύνταξη.

Έφη Αχτσιόγλου για 13η σύνταξη: «Για τον κ. Βρούτση “13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ”, όπως προκλητικά δήλωσε σήμερα», αναφέρει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, σε δήλωση της με τίτλο «Και καταργεί και προκαλεί ο κ. Βρούτσης». «Υπήρξε, όμως, για 800.000 χαμηλοσυνταξιούχους που έλαβαν μια ολόκληρη σύνταξη το 2019 καθώς και για άλλους 1,7 εκατ. συνταξιούχους που ενίσχυσαν σημαντικά το εισόδημά τους», προσθέτει.

Η κ. Αχτσιόγλου σημειώνει ότι πρόκειται για ενίσχυση που θεσπίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ «για να είναι μόνιμη και θα ήταν μόνιμη αν ο κ. Βρούτσης δεν επέλεγε συνειδητά και κυνικά για δεύτερη φορά στην ιστορία του να καταργήσει». Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Βρούτσης είχε τονίσει μέσα στη μέρα: «13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν προεκλογικό επίδομα». «Το ασφαλιστικό σύστημα μοιράζει τους κόπους μιας ζωής και δεν έχει λογική προνοιακού…» είπε μεταξύ άλλων προφανώς θεωρώντας ότι οι κόποι μιας ζωής δεν πρέπει να επιστρέφονται στους ασφαλισμένους αφού η διεκδίκησή τους ανήκει σε «περασμένες εποχές» και στις «πλατείες» όπως υποστήριξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments