Αθλητισμός

Cristiano Ronaldo γενέθλια: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εαυτό του με ένα βίντεο

Cristiano Ronaldo γενέθλια: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εαυτό του με ένα βίντεο
Cristiano Ronaldo γενέθλια: «Happy birthday to me!!» έγραψε ο CR7 στο instagram.

Cristiano Ronaldo γενέθλια: Ο CR7 μεγαλώνει. Σήμερα έκλεισε τα 35 του χρόνια με την ποιότητά του παραμένει αναλλοίωτη όσο και να περνάνε τα χρόνια. Ο Cristiano Ronaldo, που είναι και βασιλιάς του Instagram, ξεκίνησε τους εορτασμούς για τα γενέθλιά του, με ένα αινιγματικό βίντεο στο οποίο υπόσχεται ένα δώρο στους φαν του από το brand του CR7.

Ο ίδιος όμως έσπευσε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον εαυτό του με ένα βίντεο που δείχνει πόσο γυμνασμένος είναι, πόσο γρήγορος παραμένει και το πόσο απίστευτα άψογος είναι στο να εκτελεί ασκήσεις ακόμα και στις εντατικές προπονήσεις. «Happy birthday to me!!» έγραψε ο Cristiano μαζί με ένα emoji με φουσκωτά μπράτσα και το ακόλουθο βίντεο.

Η Γιουβέντους ετοίμασε στον Cristiano Ronaldo ένα εκπληκτικό βίντεο για τα «χρόνια πολλά». Η Γηραιά Κυρία απολαμβάνει τις υπηρεσίες του, ο CR7 δεν σταματάει να σκοράρει μέσα στο 2020. Ο Κριστιάνο έχει σκοράρει σε 9 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος και έφτασε τα 50 τέρματα σε 70 αναμετρήσεις με τη Γιούβε. Στοπαρακάτω βίντεο συνοδεύεται από τις ευχές των «μπιανκονέρι» αλλά και όλου του αγνού ποδοσφαιρικού κόσμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments