Αθλητισμός

Μπράουν Ιντέγε Άρης: Τον περιμένει για νέο συμβόλαιο ο Καρυπίδης

Μπράουν Ιντέγε Άρης: Τον περιμένει για νέο συμβόλαιο ο Καρυπίδης
Μπράουν Ιντέγε Άρης: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ περιμένει τον έμπειρο επιθετικό να επιστρέψει στη δράση για να μιλήσουν για νέο συμβόλαιο.

Μπράουν Ιντέγε Άρης: Ο έμπειρος επιθετικός είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχει ο Άρης στο ρόστερ του. Ο Θοδωρής Καρυπίδης έκανε την οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσει στα “κιτρινόμαυρα” το περασμένο καλοκαίρι. Ο Νιγηριανός έχει στράικερ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά εξακολουθεί να είναι η καψούρα του μεγάλου αφεντικού.

Τον τελευταίο καιρό ο Ιντέγε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει αφήσει εκτός δράσης. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την επιστροφή του καθώς είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Συγκεκριμένα ο προπονητής του δεν βλέπει την ώρα να τον χρησιμοποιήσει και πάλι καθώς η απουσία του από την γραμμή κρούσης είναι μεγάλη.

Στην κουβέντα το νέο συμβόλαιο

Πέρα από τον Ένινγκ, την επιστροφή του Ιντέγε περιμένει και ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το αφεντικό της ομάδας θέλει να ξεκινήσει επαφές με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να μιλήσουν για νέο συμβόλαιο. Οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το κλίμα στην πρώτη ανεπίσημη επαφή ήταν θετικό. “Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και μόλις επιστρέψεις σε περιμένω να μιλήσουμε για το επόμενο συμβόλαιο”, φέρεται να ήταν η ατάκα του Καρυπίδη.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού τελειώνει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος. Τη φετινή σεζόν ο Ιντέγε έχει 23 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments