Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-1

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-1
Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Η Ένωση δεν κατάφερε να καθαρίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μένοντας στο 1-1 με τον μαχητικό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Η ΑΕΚ διατηρεί τον πρώτο λόγο έναντι του Παναιτωλικού, όμως η πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας μόνο τελειωμένη υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί, μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Αγρίνιο. Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (12/2) στο ΟΑΚΑ καθώς τα γκολ των Σβάρνα (32΄), Ντάουντα (60΄) δεν άλλαξαν τις ισορροπίες στον σημερινό πρώτο προημιτελικό.

 

 

Το ματς

Η ΑΕΚ έδειξε από την αρχή τη διάθεση να μην ρισκάρει. Η Ένωση προσπαθούσε να ελέγξει τον ρυθμό και να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς, ωστόσο, να αφήσει χώρους στα μετόπισθεν. Τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα θα αναπροσαρμοστούν πάντως νωρίς, μιας και στο 23’ ο Αλμπάνης θα αποχωρήσει τραυματίας, με τον Αραούχο να περνά στη θέση του. H Ένωση θα κατορθώσει να βρει ένα γκολ στο 32’ και να πάρει προβάδισμα στο ματς. Ο Σβάρνας θα πιάσει μια κεφαλιά, θα νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν, όμως η προσπάθεια του Κέβιν στο 36’ θα περάσει εκτός εστίας, στην πρώτη κλασική ευκαιρία της ομάδας του Αγρινίου για γκολ. Ενώ δύο λεπτά μετά ο Τσιντώτας θα αποκρούσει το σουτ του Ντάλσιο.

Η ΑΕΚ αφυπνίστηκε μετά τις ευκαιρίες του Παναιτωλικού και βγήκε πάλι μπροστά, με τον Αραούχο να τελειώνει άτσαλα μια φάση με καλές προϋποθέσεις, στο 42’. Ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ένωση θα γίνει και πάλι απειλητική, με τον Αραούχο να κάνει μια ωραία προσπάθεια, να βρίσκει τον Λιβάγια, αλλά το σουτ του Κροάτη μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με περισσότερο δυναμισμό

Οι δύο ομάδες έμπαιναν πιο δυνατά στις φάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά φάουλ και καθόλου ρυθμός. Στο 60’ οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο ματς! Η μπάλα θα φτάσει στον Ντάουντα που με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-1 νικώντας τον Τσιντώτα!

Αυτό το γκολ θα φέρει και πάλι ισορροπία στο ματς. Ο Παναιτωλικός θα αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και η ΑΕΚ από την άλλη θα σφίξει πιο πολύ την αμυντική της λειτουργίας, έχοντας προφανώς στο μυαλό της και τη ρεβάνς της Αθήνας. Στο 86’ η Ένωση θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για γκολ, με τον Σιμάνσκι να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ του να περνά ελάχιστα άουτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments