Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με ανεβασμένη ψυχολογία οι “πράσινοι”

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με ανεβασμένη ψυχολογία οι “πράσινοι”
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη ψυχολογία για το ντέρμπι Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν ιδανικό για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο τους τελευταίους μήνες οι “πράσινοι” έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο. Αυτό φαίνεται και από τη θέση που έχει η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Θυμίζουμε ότι το “τριφύλλι” βρίσκεται μόνο πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ οι οποίοι έχουν αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ.

Αποκορύφωμα της εξαιρετικής πορείας που κάνει ο Παναθηναϊκός ήταν η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” όχι απλά κέρδισαν τους πρωταθλητές, αλλά το έκαναν και με σχετική άνεση. Οι δυο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου καθώς η κληρωτίδα είχε βγάλει ντέρμπι για τα προημιτελικά.

Δύσκολη αποστολή στην Τούμπα

Το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο. Εκτός από το γεγονός ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι γεμάτο, οι γηπεδούχοι θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις καθώς η κριτική που έχουν δεχτεί τελευταία είναι έντονη.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να «θωρακίσει» τη μεσαία γραμμή, ώστε να αντιμετωπίσει τους Μπίσεσβαρ και Μίσιτς. Αυτό σημαίνει πως θα παίξει ο Ανουάρ ως βασικός μαζί με τους Κουρμπέλη και Δώνη. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Ινσούα.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κουρμπέλης, Ανουάρ και Χρήστος Δώνης, στα πλάγια θα είναι οι Νάγκι, Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μακέντα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Θεοχάρης, Νούνες, Καμπετσής και Αλεξανδρόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments