Αθλητισμός

Θανάσης Σκουρτόπουλος ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον “δικέφαλο του Βορά”

Θανάσης Σκουρτόπουλος ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον “δικέφαλο του Βορά”
Θανάσης Σκουρτόπουλος ΠΑΟΚ: Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται μια ανάσα από το να δώσει τα χέρια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Θανάσης Σκουρτόπουλος ΠΑΟΚ: Η φετινή σεζόν είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρεθεί λύση στο οικονομικό, ωστόσο οι προσπάθειες τους έπεσαν στο κενό. Το ρόστερ που φτιάχτηκε ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων κάτι που φάνηκε από πολύ νωρίς. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΠΑΟΚ ήταν στον πάτο της βαθμολογίας για πολλές αγωνιστικές.

Θυμίζουμε ότι οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στην προτελευταία θέση και αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα τότε θα είχαν υποβιβαστεί στην Α2. Σε μια προσπάθεια να μη γίνει το μοιραίο, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε οικονομικά την ομάδα προκειμένου να γίνουν κάποιες ποιοτικές κινήσεις. Ωστόσο η αποστολή που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολη.

Μια ανάσα από Σκουρτόπουλο ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να κάνουν ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο προχώρησαν στην απομάκρυνση του Κώστα Χαραλαμπίδη. Τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν προπονητή με εμπειρία για να μπορέσει να “ξυπνήσει” την ομάδα. Ο εκλεκτός των “ασπρόμαυρων” είναι ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις από το μεσημέρι της Τρίτης και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο και περιμένει οριστικές απαντήσεις από τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» ώστε να πει το «ναι» και να αναλάβει καθήκοντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments