Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Η παραμονή του στην ΑΕΚ κρίνεται από τον Καρέρα

Όγκνιεν Βράνιες: Η παραμονή του στην ΑΕΚ κρίνεται από τον Καρέρα
Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος αμυντικός παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τη στιγμή που ο Μάσιμο Καρέρα κάθισε στον πάγκο της Ένωσης.

Όγκνιεν Βράνιες: Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ πήρε πίσω στην ομάδα τον Βόσνιο στόπερ μετά από το άσχημο πέρασμά του από την Αντερλεχτ. Όλοι περίμεναν πως και πως τον Βράνιες, ώστε να γίνει ξανά ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής, όπως τη χρονιά που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η πορεία του Βόσνιου όμως δεν ήταν η ανάλογη.Η αγωνιστική εικόνα του δεν ήταν τόσο καλή αυτό αυτό δικαιολογήθηκε από τη γενικότερη μετριότητα στην φετινή ΑΕΚ. Ωστόσο στη συνέχεια δεν έλειψαν και τα πειθαρχικά παραπτώματα. Αποκορύφωμα ήταν το party γενεθλίων του και το βίντεο που τον έδειχνε ημίγυμνο και σε κατάσταση μέθης να βρίζει τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι. Τα παραπτώματα συνεχίστηκαν και μετά το ματς όταν αρνήθηκε να κατεβάσει από το instagram ένα χυδαίο ποστ.

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Βράνιες είχε μπει στο περιθώριο. Μάλιστα, για ένα διάστημα έκανε προπονήσεις μόνος του. Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να μην έχει καμία πρόθεση να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε τελικά στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά στο ματς με τον ΟΦΗ έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής, όταν χτύπησε εκτός φάσης ποδοσφαιριστή των Κρητικών και αποβλήθηκε.

Η άφιξη του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ φαίνεται πως ήταν κομβικό σημείο για τον Βράνιες

Όμως από τη στιγμή που ο Ιταλός έκατσε στον πάγκο της Ένωσης, ο Βόσνιος μεταμορφώθηκε. Έχει βγάλει καλύτερη συμπεριφορά και προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην ομάδα. Αν ο Καρέρα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά, τότε είναι πολύ πιθανόν να θέλει τον Βράνιες στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments